Selamünaleyküm, sizlere bir şey sormak istiyorum. Aranızda Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullananlar var mı? Herhangi bir kronik sorunu olan? Ve dizüstünden bilgisayar konusunda uzman ise bir yardım lazım. Yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Selamünaleyküm, sizlere bir şey sormak istiyorum. Aranızda Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullananlar var mı? Herhangi bir kronik sorunu olan? Ve dizüstünden bilgisayar konusunda uzman ise bir yardım lazım. Yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Laptopu alalı neredeyse 1 ay oldu birkaç haftadır wifi ile sorun yaşıyorum. Wifiya bağlandığıktan sonra internet kendiliğinden kesildi. Tekrar bağlanmaya ve diğer kablosuzlara bağlanmaya çalışıyorum. Ama bağlanmıyor açıp kapatmak istediğimde kapanmıyor. Ayarlardan girdiğimde ise wifi kayboluyor. Haftalardır bununla uğraşıyorum.
Öğrenci olduğum içinde formatsız halletmem gerek ve sıkıntısızca kullanmak istiyorum.
Acaba önerileriniz varmı yada başınıza geldi mi?