Lenovo Gaming 3 nasıldır?

hlm_m0371

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeaPad Gaming 3 15IHU6
Meslek
Serbest
Selamünaleyküm, sizlere bir şey sormak istiyorum. Aranızda Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullananlar var mı? Herhangi bir kronik sorunu olan? Ve dizüstünden bilgisayar konusunda uzman ise bir yardım lazım. Yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Bütçe nedir

bütçen ne kadar?

İyidir, ben kullanıyorum. Ama bütçeni belirt ki daha iyi bir model var ise öneri yapabilelim.

Anlat dinliyelim.
Laptopu alalı neredeyse 1 ay oldu birkaç haftadır wifi ile sorun yaşıyorum. Wifiya bağlandığıktan sonra internet kendiliğinden kesildi. Tekrar bağlanmaya ve diğer kablosuzlara bağlanmaya çalışıyorum. Ama bağlanmıyor açıp kapatmak istediğimde kapanmıyor. Ayarlardan girdiğimde ise wifi kayboluyor. Haftalardır bununla uğraşıyorum.
Öğrenci olduğum içinde formatsız halletmem gerek ve sıkıntısızca kullanmak istiyorum.
Acaba önerileriniz varmı yada başınıza geldi mi?

İnternet sürücüsünü güncelle düzelir veya sil baştan yükle.

Denedim olmadı aynı sorun. Sürücüyü Lenovonun kendi sitesinden indirdim. Güncelledim. Hatta biosu güncelledim. Olmadı. Hala aynı sorun düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…