Lenovo garantisi nasıl?

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bugün laptopumu garantiye yollamak için müşteri hizmetlerini aradım ve talep açtırdım. Yarin kargoya verip yollacağım Lenovo Y520 laptopumu. CPU sıkıntıları çekiyorum ve biraz yavaşladı 4 ayda tahminen termal macun ve fan temizliği sonucunda düzeleceğini düşünüyorum. Lenovo garanti şirketinden memnun musunuz yada sıkıntılı bir süreç beni mi bekliyor? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Lenovo laptop kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyebilirim, bir mühendis yakınım kendisi laptop alacaktı bende ona Lenovo önerdim çok memnun kaldı öyle diyim sana yani garantisinde pek bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum zaten Lenovo dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden birisi hatta bazı kaynaklar en iyisi olduğunu bile söylüyor.

Bende Lenovo laptop kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyebilirim, bir mühendis yakınım kendisi laptop alacaktı bende ona Lenovo önerdim çok memnun kaldı öyle diyim sana yani garantisinde pek bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum zaten Lenovo dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden birisi hatta bazı kaynaklar en iyisi olduğunu bile söylüyor.
Dostum lenovo orjinal sitesini atarmısın bana rica etsem garantiye yollicam bir sitede verdikleri numarayı aradım ama orjinalmi şüpheleniyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı