Y YusufKnts Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Merhabalar, bende Lenovo GT 750M SLI laptop var ve ben bir GT 750M ekran kartını laptoptan çıkarıp başka laptopa takmak istiyorum. Bu durum mümkün mü? Yapılabilir mi?
Merhabalar, bende Lenovo GT 750M SLI laptop var ve ben bir GT 750M ekran kartını laptoptan çıkarıp başka laptopa takmak istiyorum. Bu durum mümkün mü? Yapılabilir mi?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 23 Eylül 2021 #2 Eğer takacağınız laptoptaki GPU gömülü değilse ve bataryası yeterliyse mümkün. Artı 0 Eksi
KS KS Y YusufKnts Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #3 Liutenant dedi: Eğer takacağınız laptoptaki GPU gömülü değilse ve bataryası yeterliyse mümkün. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştireceğim laptopta önceden GT555m vardı onun yerine GT750M takacağım GPU'nun gömülü olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Eğer takacağınız laptoptaki GPU gömülü değilse ve bataryası yeterliyse mümkün. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştireceğim laptopta önceden GT555m vardı onun yerine GT750M takacağım GPU'nun gömülü olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 23 Eylül 2021 #4 Lenovo Y510P’den bahsediyorsanız “Ultrabay” adı verilen kendine özel bir bağlantı arayüzü kullanıyor. Diğer kart ise anakarta lehimli olması lazım. Artı 0 Eksi
Lenovo Y510P’den bahsediyorsanız “Ultrabay” adı verilen kendine özel bir bağlantı arayüzü kullanıyor. Diğer kart ise anakarta lehimli olması lazım.
KS KS Y YusufKnts Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #5 m0rphine dedi: Lenovo Y510P'den bahsediyorsanız “Ultrabay” adı verilen kendine özel bir bağlantı arayüzü kullanıyor. Diğer kart ise anakarta lehimli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet laptop modeli Y510p ekran kartını takmak isteğim laptop ise Y570 Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Lenovo Y510P'den bahsediyorsanız “Ultrabay” adı verilen kendine özel bir bağlantı arayüzü kullanıyor. Diğer kart ise anakarta lehimli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet laptop modeli Y510p ekran kartını takmak isteğim laptop ise Y570
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 24 Eylül 2021 #6 Lehimli olduğu için takamazsınız maalesef. Diğer ekran kartı da kendine özel bir port kullanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Y YusufKnts Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #7 m0rphine dedi: Lehimli olduğu için takamazsınız maalesef. Diğer ekran kartı da kendine özel bir port kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Lehimli olduğu için takamazsınız maalesef. Diğer ekran kartı da kendine özel bir port kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için.