Yağız Tuncer Tunç Kilopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Lenovo İdeapad Gaming 3 16ARH7 laptobum var. Ryzen 5 6600H işlemcili yeni ssd taktım fakat ne BIOS da ne de format ekranında görünmüyor. Her yolu denedim ama çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Lenovo İdeapad Gaming 3 16ARH7 laptobum var. Ryzen 5 6600H işlemcili yeni ssd taktım fakat ne BIOS da ne de format ekranında görünmüyor. Her yolu denedim ama çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 12 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Yağız Tuncer Tunç Kilopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 ressh dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD bende VMD seçeneği mevcut değil maalesef Artı 0 Eksi
ressh dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD bende VMD seçeneği mevcut değil maalesef