Lenovo IdeaPad 1 vs Acer Swift 3

Bütçe
11000

aliooo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben üniversitede kullanacağım bir laptop arıyorum. Oyun oynamayacağım, bütçe 10-11k arası. İki tane laptopa kadar indirdim. LENOVO IdeaPad 1 114ALC7 82R3007STX Amd Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 14" FreeDos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz, başka önerdiğiniz bu fiyat bandında bir laptop var mıdır?
Hafif olması benim için önemli, yük olarak Matlab çalıştırılacağım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ben üniversitede kullanacağım bir laptop arıyorum. Oyun oynamayacağım, bütçe 10-11k arası. İki tane laptopa kadar indirdim. LENOVO IdeaPad 1 114ALC7 82R3007STX Amd Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD 14" FreeDos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz, başka önerdiğiniz bu fiyat bandında bir laptop var mıdır?
Hafif olması benim için önemli, sadece Matlab çalıştırılacaktır. Şimdiden teşekkürler.

TN panel size sıkıntı yaratmaz mı hocam. Lenovo IdeaPad 1 görmüştüm, gerçekten panel olarak çok kötü.

Bu konuyu Senyör hocam daha iyi biliyor. Aktifse inşallah bakar hocam. @484334

Paneller konusunda çok bir bilgim yok fakat sıkıntı çıkaracaksa eliyorum onu. Bütçe konusunda da max 12.5k'ya çıkabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı