GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda ekran kartı yerine 2 işlemci var. Ekran kartı takılır mı? Takılırsa oyun için ekran kartı önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar benim bilgisayarımda ekran kartı yerine 2 işlemci var. Ekran kartı takılır mı? Takılırsa oyun için ekran kartı önerileriniz nelerdir?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #11 GAMERYUSO dedi: Yani ben bilgisayarın manyak bir şey olmasını istiyorum. Hızlı olsun yeterli. Bayağı bir oyun kasıyor ve oynamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemin APU galiba sana şöyle bir önerim olacak sistemine 8 GB RAM daha al Dual channel RAM yapıp performansa guzel bir katkı sağlarsin. Artı 0 Eksi
GAMERYUSO dedi: Yani ben bilgisayarın manyak bir şey olmasını istiyorum. Hızlı olsun yeterli. Bayağı bir oyun kasıyor ve oynamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sistemin APU galiba sana şöyle bir önerim olacak sistemine 8 GB RAM daha al Dual channel RAM yapıp performansa guzel bir katkı sağlarsin.
KS KS GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: HDD hızlandırmaz, depolama için iyi olur sadece. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım? RKDeviants dedi: Sistemin APU galiba sana şöyle bir önerim olacak sistemine 8 GB RAM daha al Dual channel RAM yapıp performansa guzel bir katkı sağlarsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: HDD hızlandırmaz, depolama için iyi olur sadece. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım? RKDeviants dedi: Sistemin APU galiba sana şöyle bir önerim olacak sistemine 8 GB RAM daha al Dual channel RAM yapıp performansa guzel bir katkı sağlarsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #13 GAMERYUSO dedi: Ne yapmalıyım? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvendiğin bir bilgisayarcı ya da aldığın yerden yapabilirsin. Artı 0 Eksi
GAMERYUSO dedi: Ne yapmalıyım? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvendiğin bir bilgisayarcı ya da aldığın yerden yapabilirsin.
KS KS GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #14 RKDeviants dedi: Güvendiğin bir bilgisayarcı ya da aldığın yerden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki Maaliyeti Ne Kadar Edebilir? Artı 0 Eksi
RKDeviants dedi: Güvendiğin bir bilgisayarcı ya da aldığın yerden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki Maaliyeti Ne Kadar Edebilir?