Lenovo IdeaPad 3 laptop mikrofonu çalışmıyor

kanashi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. IdeaPad 3 laptopum var. Mikrofon normalde çalışıyor fakat ara sıra tıpkı F4 tuşundaki mikrofon izinlerini kapatma olayı gibi çalışmıyor. F4'e basıyorum, mikrofonu kapat aç yapıyorum. Ayarlardan girip kontrol ediyorum. Kontrol panelinden baktım ayarlarına fakat sorun çözülmüyor. Böyle olduğunda bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor. Hatta şu an F4 mikrofonu kapatmıyor art arda tıklıyorum sadece açık konumda. Son fotoğrafta mikrofonun üstüne tıkladığımda açılmıyor. (Üstüne basmamı söylersiniz diye en başında söylüyorum.)

Dosya Ekleri

• 1735929928269.png
    77,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1735929959176.png
    232 KB · Görüntüleme: 25
  • 1735930048945.png
    103,2 KB · Görüntüleme: 32
Lenovo Vantage kurulu mu acaba?

Bu sorun ne zaman oluştu, bir güncelleme sonrası mı - çünkü oradaki bilgilere bakarken bu problemin neredeyse kronik olduğunu iddia edebileceğimiz düzeyde olduğunu gördüm.

Şuan laptopu yeniden başlattım ve ekte gördüğünüz mikrofon simgesini açıp kapatabiliyorum. Kayıt alımında şuan sorun yok ama dediğim gibi bu durumu çok sefer yaşadım.

Bu sorun ne zaman oluştu, bir güncelleme sonrası mı - çünkü oradaki bilgilere bakarken bu problemin neredeyse kronik olduğunu iddia edebileceğimiz düzeyde olduğunu gördüm.
Hocam ben laptopu alalı 1 yıl oluyor ve en azından 6 7 aydır bu durumu yaşıyorum. Çok sık değil 4 5 kere başıma geldi.

Dosya Ekleri

• 1735931549915.png
    29 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…