Y Yasurs Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Laptopta Windows 10 code 10 sorunu vardı bir kanaldan izledim ve sorunu kayıt defterinden çözüyordu yaptım düzeldi ama laptopu kapayıp açtığımda klavye çalışmamaya başladı izlediğim kanal bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2021
Laptopta Windows 10 code 10 sorunu vardı bir kanaldan izledim ve sorunu kayıt defterinden çözüyordu yaptım düzeldi ama laptopu kapayıp açtığımda klavye çalışmamaya başladı izlediğim kanal bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #2 BİOS menüsünde çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yasurs Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 RegoslaX dedi: BİOS menüsünde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... denemedim Fortmat attırıyorum Son düzenleme: 18 Aralık 2021 Artı 0 Eksi