B Blackto Kilopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #1 Lenovo Ideapad 320 markalı laptopa format atıp Windows 10'dan Windows 7'ye geçtim. Formattan sonra; Touchpad çalışmıyor Kablolu ve kablosuz internete bağlanılamıyor USB ile mouse çalışmıyor Flash disk okumuyor Driverların yüklü olmadığını düşünüyorum ama nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Lenovo Ideapad 320 markalı laptopa format atıp Windows 10'dan Windows 7'ye geçtim. Formattan sonra; Touchpad çalışmıyor Kablolu ve kablosuz internete bağlanılamıyor USB ile mouse çalışmıyor Flash disk okumuyor Driverların yüklü olmadığını düşünüyorum ama nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Eylül 2018 #2 Yeni bir notebook almışsın. Windows 10 sistemli bir cihaz, resmi sitesinde bile sadece Windows 10 sürücüleri var. Desteği bitmiş bir sistem kurmuşsun. Elbet sorunlar yaşarsın. Temiz kurulumla Windows 10'a geçin.
Yeni bir notebook almışsın. Windows 10 sistemli bir cihaz, resmi sitesinde bile sadece Windows 10 sürücüleri var. Desteği bitmiş bir sistem kurmuşsun. Elbet sorunlar yaşarsın. Temiz kurulumla Windows 10'a geçin.
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer İzmir 23 Eylül 2018 #3 Selamlar, güncel bir Windows kurup tekrar dene. Aşağıya indirme bağlantısını bıraktım. Windows 10 sürüm 1803
Selamlar, güncel bir Windows kurup tekrar dene. Aşağıya indirme bağlantısını bıraktım. Windows 10 sürüm 1803