Lenovo Ideapad 320'ye M.2 SSD takılabilir mi?

KİRLİ14

Kilopat
Yer
BOLU
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
LENOVO IDEAPAD 320 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6''-2GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

2. el laptop aldım arkadaşlar. Ürünün linkini koydum. Şöyle bir yazı var koyduğum linkte: SATA HDD (2 TB'ye kadar) veya SATA SSD (512 GB'ye kadar) geniş depolama alanı ya da 128 GB PCI-e SSD + 1 TB SATA HDD.

Şimdi bu laptopa M.2 SSD takılabilir mi? Yoksa DVD oynatıcıyı çıkarıp okuma yazma hızları düşük olan SATA SSD mi takabilirim sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırdım,anladığım kadarıyla PCI-e ve M.2 farklı standartlar yani bu laptop üzerinde M.2 SSD takamazsın ama SATA SSD takabilirsin.
Hocam ''128 GB PCI-e SSD'' ile ''SATA SSD'' nin farkı nedir ? Benim modelim i5-7200 u 8gb ram Nvidia 940mx ekran kartlı modeli.
Hocam ''128 GB PCI-e SSD'' ile ''SATA SSD'' nin farkı nedir ? Benim modelim i5-7200 u 8gb ram Nvidia 940mx ekran kartlı modeli.
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı