Lenovo Ideapad 330 alınır mı?

-VodK-

Hectopat
Laptop MediaMarkt'ta satiliyor. Lenovo Ideapad 330. Fiyati cok uygun, 2650 TL. Bu laptop alınır mı? Islemci Ryzen 3 2200U, ekran karti Radeon 535 2 GB. 8 GB RAM ve 1TB hardiski var.
Bana gayet uygun. Aynisini kuzenim aldi. Fortnite, CS:GO ve LoL'de test ettim en low ayarlarda beni gayet tatmin etti. Ozellikle en cok zorlayan Fortnite'da bile 75-80 FPS arası alıyor. Ben 4:3 oynadigim icin bu degerler 90'ı bulur diye dusunuyorum. Bu arada masaustu toplayamam. Varsa onerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar?
Bu cihaz dediğiniz cihazdan çok daha performanslı. 2979₺ ve 100₺ chip para hediye.
3000 TL butcem var. Bu cihazin ekran karti ve islemcisi daha iyi fakat rami 4 gb 4 gb taktirsam butcemi asasak fakat ben butcemi arttiramam

Ultrada oynamak varken neden en düşük ayarda açabilecek bir cihaz alacaksınız ki? RAM sonradan da eklenebilir. Söylediğiniz oyunlar için 4 GB RAM belki de yeterli olabilir. MX150'nin yanında Radeon 535 tamamen bir çöp.

3000 TL butcem var. Bu cihazin ekran karti ve islemcisi daha iyi fakat rami 4 gb 4 gb taktirsam butcemi asasak fakat ben butcemi arttiramam
Bahsettiğiniz bilgisayar o parayı hak etmiyor. Dediğim cihaz 4 GB RAM haliyle ondan kat kat daha performans verir. GPU'yu daha sonradan yükseltme şansınız yok ancak RAM 5 sene sonrada yükseltilir 1 dakika sonrada. Bu arada 4 GB DDR4 2133 MHz RAM 150 TL.

RAM sorununa takıldıysanız bu modelden alın 8GB ve MX150 teknik olarak düşük testlerde bazı yerlerde %5 daha iyi. Acer servis olarak sorun yaşadığım için içim gitmiyor benim. Windowslu Media Markta biraz daha pahalı oraya da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…