Çözüldü Lenovo IdeaPad 5 Windows 11 kurulumunda Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aziz Petrus

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
İşlemci
İ5
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi sorun bu şekilde. Sizce sebebi ne olabilir? Aynı konu açılmış fakat hiçbir cevap yazılmamış. Fotoğrafı da ekliyorum.

IMG-20250617-WA0008.jpg

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi sorun bu şekilde. Sizce sebebi ne olabilir? Aynı konu açılmış fakat hiçbir cevap yazılmamış. Fotoğrafı da ekliyorum.

Eki Görüntüle 2514774

Sürücüsü yok çünkü. Intel yerine dandik Realtek Wi-Fi kartı kullanmışlar. 3 5 dolar kar etmek için.

Sürücüyü USB ile yüklemen gerek.

Yarın bütün yolları deneyip bilgi vereceğim arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim.

Aynı sorunu bugün bende yaşadım.
Öncelikle Windows kurulumunu tamamlamanız lazım size tavsiyem Shift + F10 tuşlarına basın, açılan CMD ekranına start ms-cxh:localonly yazın açılan ekrana kullanıcı adınızı yazıp sonraki deyin bu sayede internet bağlantısı olmadan Windows'u kurmuş olursunuz.

Sonrasında Wi-Fi kartının driverını kurmak için Aygıt Yöneticisi'ni açın ağ adında ve üzerinde sarı ünlem işareti olan aygıta sağ tık > özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri bölümünden ilk sırada yer alan donanım kimliğini kopyalayıp varsa başka bilgisayardan veya telefondan internette aratın, Lenovo'nun kendi sitesinden driverı indirip USB belleğe belleğenize atın son olarak USB belleğinizi laptopa takıp driverı kurun yeniden başlattıktan sonra Wi-Fi çalışacaktır.

Sürücüsü yok çünkü. Intel yerine dandik Realtek Wi-Fi kartı kullanmışlar. 3 5 dolar kar etmek için.

Sürücüyü USB ile yüklemen gerek.

Wi-Fi kartı Intel'in orijinal kartıymış.

Wi-Fi sürücüsünü telefona indirip kablo ile bilgisayarınıza atıp kurun.

Telefon eski olduğu için yetersiz alan uyarısı verdi ben de başka bir bilgisayardan aktarıp kurdum. Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı