Lenovo Ideapad 5 yazılım için alnıır mı?

Bu arada gördüğüm kadarıyla lenovo thinkpad yazılım için çok tercih edilen bir bilgisayar. Ben bilgisayar programcılığı okuyorum. Monster aldım. Çok pişmanım .(Gaming aldığım için Monster aldığım için değil.). Çok fazla şarj sıkıntısı çekiyorum.

Ben de bilgisayar programcılığı okuyorum. Yakında alacağım ama karar veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle bu sene bende bilgisayar programcılığı okuyacam. 4k 4,5k civarlarında ne laptop önerirsin. Benim aklımda bunlar var.

Hocam çok zor 4k 4.5k civarı bir bilgisayarla. Aynı anda çok fazla program veya sekme açık oluyor tarayıcıda.

Okuldan hocama danıştım m1 önerdi. Sen kullanıyor musun memnun musun?
Hayır kullanmıyorum ama birkaç gün içinde yazılım için alacağım. Yabancı kanallarda testlerini izledim muhteşem bir cihaz. Silikon seneye tamamen hazır olacak zaten uyumsuzluk sorunlarıda ortadan kalkacak. Memnun olmayan görmedim henüz.

Ben de Bilgisayar mühendisliği bölümü hocama sordum.(Ben programcılık okuyorum.)
Ben alsam M1 alırım dedi ve 5-6 yıl rahat götürür.

Hocam lenovo idepad serisinden şikayetçi çok arkadaşım var ayrıca ben de 2 hafta kullandım. Daha doğrusu 2 hafta dayanabildim.
Ne şikayetiniz vardı acaba? Ben de kullandım, gayet güzel cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…