Lenovo Ideapad 700-15ISK BIOS Advanced Settings açmak

Melihyy1902

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bende bir Lenovo Ideapad 700-15isk laptop var. Ben bunun BIOS'unda gelişmiş seçenekleri açmak istiyorum. İnternette nasıl yapılacağını bulamadım. Bu kısmı nasıl açabilirim?

Merhaba, bende bir Lenovo Ideapad 700-15isk laptop var. Ben bunun BIOS'unda gelişmiş seçenekleri açmak istiyorum. İnternette nasıl yapılacağını bulamadım. Bu kısmı nasıl açabilirim?
Laptoplardaki bios kısıtlıdır. Bu yüzden açamazsınız. Sorununuz fan sesi ise fanlarınız 3 pinliyse şansınıza fanspeed gibi uygulamalardan fan hızını azaltmayı deneyin. Yada sıcaklığın azalmasını istiyorsanız fanları turbo moda almak için FN + 1 tuşuna başarak çoğu modelde etkinleştirebilirsiniz. Başka bir sorunsa söyler misin?

Fanların gücünü değiştiremediğim için altına soğutucu aldım sorun sıcaklık değil de ekran kartı bozuk ne zaman yük binse bilgisayarın gücünü kesiyor belki undervolt falan yapabilirim diye girmek istemiştim.

Undervolt işlemini afterburner üzerinden yapabilirsin. Onun dışında sorunun cevabını üstte yazdım. Bu sorun için yeni konu aç.

Undervolt işlemini Afterburner üzerinden yapabilirsin. Onun dışında sorunun cevabını üstte yazdım. Bu sorun için yeni konu aç.

Yapamıyorum ki bir kod yazıp kilidini açtım ama sıfırlanıyor bu laptopta hiç mi Advanced'e giremiyoruz farklı laptoplarda giriliyordu

Yapamıyorum ki bir kod yazıp kilidini açtım ama sıfırlanıyor bu laptopta hiç mi Advanced'e giremiyoruz farklı laptoplarda giriliyordu
Başka laptop modelleri girmesi önemli değil. Biosa üretici karar verir. Üretici ne kadar kısıtlarsa okadar olur. Eskiden bios modlama vardı ama senin modeline imkansız zaten. Boşuna uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…