koc_06 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 22 31 Ekim 2021 #1 Merhaba, resimde gördüğünüz cihazı almayı düşünüyorum bir tanıdıktan. Sizce bu notebook iş görür mü? Bu notebook hakkında bilgi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2021
Merhaba, resimde gördüğünüz cihazı almayı düşünüyorum bir tanıdıktan. Sizce bu notebook iş görür mü? Bu notebook hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #2 Fiyatı ne?
Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #3 Fiyatını ve ne için kullanacağını belirtirsen yardımcı olabiliriz.
koc_06 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 22 31 Ekim 2021 #4 2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride .
2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride .
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 31 Ekim 2021 #5 İlerde bunla oyun oynama isteğin gelecek ise sıkıntı olur ama word office youtube pdf açarım takılırım dersen yetebilir.
İlerde bunla oyun oynama isteğin gelecek ise sıkıntı olur ama word office youtube pdf açarım takılırım dersen yetebilir.
Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #6 koc_06 dedi: 2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride . Genişletmek için tıkla... Dediğin işler için yeterli bir bilgisayar ve bu zamanda bu fiyat makul.
koc_06 dedi: 2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride . Genişletmek için tıkla... Dediğin işler için yeterli bir bilgisayar ve bu zamanda bu fiyat makul.
koc_06 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 22 31 Ekim 2021 #7 Fansız model bu. Yaz aylarında sıcak havalarda bir sorun yaratır mı ? Isınma sorunu ile karşılaşırmıyım. Donma ,kasma sorunu olur mu ?
Fansız model bu. Yaz aylarında sıcak havalarda bir sorun yaratır mı ? Isınma sorunu ile karşılaşırmıyım. Donma ,kasma sorunu olur mu ?
Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #8 koc_06 dedi: 2500 TL fiyatı var. Günlük internet işleri için video izleme için falan kullanacağım. Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz oyun vs. oynamazsanız. Eğer ısınırsa dizüstünün altına konulan soğutuculardan alırsınız.
koc_06 dedi: 2500 TL fiyatı var. Günlük internet işleri için video izleme için falan kullanacağım. Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz oyun vs. oynamazsanız. Eğer ısınırsa dizüstünün altına konulan soğutuculardan alırsınız.
koc_06 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 22 31 Ekim 2021 #9 Cihazın Fansız olması ileride anakart a zarar verme gibi bir duruma sebebiyet verir mi ?
Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #10 koc_06 dedi: Cihazın fansız olması ileride anakart a zarar verme gibi bir duruma sebebiyet verir mi? Genişletmek için tıkla... Dedim ya üstte sorun yaratırsa altına soğutucu alırsın. Ama oyun oynamadığım sürece yaratacağını düşünmüyorum.
koc_06 dedi: Cihazın fansız olması ileride anakart a zarar verme gibi bir duruma sebebiyet verir mi? Genişletmek için tıkla... Dedim ya üstte sorun yaratırsa altına soğutucu alırsın. Ama oyun oynamadığım sürece yaratacağını düşünmüyorum.