Lenovo Ideapad Flex 3 alınır mı?

koc_06

Kilopat
Merhaba, resimde gördüğünüz cihazı almayı düşünüyorum bir tanıdıktan. Sizce bu notebook iş görür mü? Bu notebook hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı ne?

Fiyatını ve ne için kullanacağını belirtirsen yardımcı olabiliriz.

2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride .

İlerde bunla oyun oynama isteğin gelecek ise sıkıntı olur ama word office youtube pdf açarım takılırım dersen yetebilir.

2500 TL fiyatI var. Günlük internet işleri için video izleme için felan kullanacağım . Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride .
Dediğin işler için yeterli bir bilgisayar ve bu zamanda bu fiyat makul.

Fansız model bu. Yaz aylarında sıcak havalarda bir sorun yaratır mı ? Isınma sorunu ile karşılaşırmıyım. Donma ,kasma sorunu olur mu ?

2500 TL fiyatı var. Günlük internet işleri için video izleme için falan kullanacağım. Bu üründe fan yokmuş bir sıkıntı yaratır mı ileride.

Sıkıntı yaratmaz oyun vs. oynamazsanız. Eğer ısınırsa dizüstünün altına konulan soğutuculardan alırsınız.

Cihazın Fansız olması ileride anakart a zarar verme gibi bir duruma sebebiyet verir mi ?

Cihazın fansız olması ileride anakart a zarar verme gibi bir duruma sebebiyet verir mi?

Dedim ya üstte sorun yaratırsa altına soğutucu alırsın. Ama oyun oynamadığım sürece yaratacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…