Lenovo Ideapad Flex 5 alınır mı?

i5 13420H 16 GB. Oyun oynamayı denemedim fakat testbench'e soktum. 75-80 dereceleri gördüm, fanı da çok sesli çalışmadı açıkcası. İlk aldığım zaman tedirgin oldum sıcaklıklar yüksekti fakat sonradan normale döndü. Normal kullanımda çok sessiz nerdeyse hiç fan sesi yok. Benim en çok canımı sıkan şey fanı ayarlayamama oldu. Uygulaması yetersiz. İkinci canımı sıkan hususta klavye ışıklandırması. Bir önceki modellerde var fakat bu modellerde neden kaldırdılar hala anlamış değilim. Bence yukarıda atılan Lenovo çok daha iyi ona bakın.
13. Nesil e ne kadar ödediniz ? Lenovo olmazsa d16 almayı düşünüyorum sizde ışık sızması dedikleri problem oldu mu ?

13. Nesil e ne kadar ödediniz ? Lenovo olmazsa d16 almayı düşünüyorum sizde ışık sızması dedikleri problem oldu mu ?
25.000 TL ödedim. Işık sızması problemi yok. Bu arada Huawei alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Tasarımı, pil süresi vs. gerçekten çok beğendim. O kadar gömdük biraz da övelim.

25.000 TL ödedim. Işık sızması problemi yok. Bu arada Huawei alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. Tasarımı, pil süresi vs. gerçekten çok beğendim. O kadar gömdük biraz da övelim.
Peki neden d14 seçtiniz ben d15 ve d16 arasında kaldım ama d15 11.nesil çok eski bu yüzden d16da karar kıldım fakat buda aşırı büyük bir laptop

D15'ler sıkıntılı diye duydum ve tasarım olarak da çok hoşuma gitmedi. D16 alacaktım aslında fakat bana taşıma kolaylığı olsun diye D14'ü seçtim. D16'nın numerik kısımda çok incelemedim ama yok masaüstüne dön yok hesap makinesini aç gibi tuşlar vardı. Bana gereksiz geldi bende D14 seçtim. Eğer numerik tuşlara ihtiyacınız var ise sizi bilemem.

D15'ler sıkıntılı diye duydum ve tasarım olarak da çok hoşuma gitmedi. D16 alacaktım aslında fakat bana taşıma kolaylığı olsun diye D14'ü seçtim. D16'nın numerik kısımda çok incelemedim ama yok masaüstüne dön yok hesap makinesini aç gibi tuşlar vardı. Bana gereksiz geldi bende D14 seçtim. Eğer numerik tuşlara ihtiyacınız var ise sizi bilemem.
Anladım peki 8gb ram alırsam sorun yaşar mıyım ? Sadece word de işim var ve haftada 3-4 kez sims 4 oynamak istiyorum

Anladım peki 8gb ram alırsam sorun yaşar mıyım ? Sadece word de işim var ve haftada 3-4 kez sims 4 oynamak istiyorum
Huawei modelleri yükseltilemiyor haberiniz olsun. Sims 4 tahminimce o kadar yüksek sistem isteyen oyun değildir 8 GB yetecektir ama günümüzde 8 çok yetersiz. Eğer bütçeniz yeterli ise 16 alın.

Huawei modelleri yükseltilemiyor haberiniz olsun. Sims 4 tahminimce o kadar yüksek sistem isteyen oyun değildir 8 GB yetecektir ama günümüzde 8 çok yetersiz. Eğer bütçeniz yeterli ise 16 alın.
25k bütçem yok maalesef maksimum 23k belki bu yüzden seçimimi iyi yapmam gerekiyor ve yarın alıcam artık karar vermem gerekiyor bütün bilgiler için çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻

Huawei kaliteli zaten hatalarını düzelten bir marka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı