U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Lenovo IdeaPad Flex 5/Ryzen 7 5700U/8GB Ram/512GB SSD/14" FHD/Windows 11 yazılım için uygun mudur?
mysteriis Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #2 Ram olarak yetersiz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Eylül 2023 #3 Uğur555 dedi: Lenovo IdeaPad Flex 5/Ryzen 7 5700U/8GB Ram/512GB SSD/14" FHD/Windows 11 yazılım için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
Uğur555 dedi: Lenovo IdeaPad Flex 5/Ryzen 7 5700U/8GB Ram/512GB SSD/14" FHD/Windows 11 yazılım için uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Silinen üye dedi: Ram olarak yetersiz. Genişletmek için tıkla... Giriş olaraktamı yeni aldım edit,logo tasarım ve yazılım a yeni baslamayı düsünüyorum iş görmezmi ilerde değişmeyi düşünüyorum zaten Linux Kaymak dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ya macbook m1 almaya gittim aynı fiyattı nasıl olduysa son anda buna karar verdim
Silinen üye dedi: Ram olarak yetersiz. Genişletmek için tıkla... Giriş olaraktamı yeni aldım edit,logo tasarım ve yazılım a yeni baslamayı düsünüyorum iş görmezmi ilerde değişmeyi düşünüyorum zaten Linux Kaymak dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ya macbook m1 almaya gittim aynı fiyattı nasıl olduysa son anda buna karar verdim
mysteriis Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #5 Uğur555 dedi: Giriş olaraktamı yeni aldım edit,logo tasarım ve yazılım a yeni baslamayı düsünüyorum iş görmezmi ilerde değişmeyi düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi için yetebilir ama ileri zamanlarda 8GB RAM yetersiz kalacak.
Uğur555 dedi: Giriş olaraktamı yeni aldım edit,logo tasarım ve yazılım a yeni baslamayı düsünüyorum iş görmezmi ilerde değişmeyi düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi için yetebilir ama ileri zamanlarda 8GB RAM yetersiz kalacak.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #6 Linux Kaymak dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ya macbook m1 almaya gittim aynı fiyattı nasıl olduysa son anda buna karar verdim Silinen üye dedi: Giriş seviyesi için yetebilir ama ileri zamanlarda 8GB RAM yetersiz kalacak Genişletmek için tıkla... Yani evet ama daha yeni başlıyacam ek olarak çizim ve logo tasarım için uygun mu Son düzenleme: 8 Eylül 2023
Linux Kaymak dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Ya macbook m1 almaya gittim aynı fiyattı nasıl olduysa son anda buna karar verdim Silinen üye dedi: Giriş seviyesi için yetebilir ama ileri zamanlarda 8GB RAM yetersiz kalacak Genişletmek için tıkla... Yani evet ama daha yeni başlıyacam ek olarak çizim ve logo tasarım için uygun mu