technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.098 Çözümler 11 7 Mart 2023 #11 Hybrit dedi: Anladım hocam teşekkürler. Hocam bir de siz Windows mu kullanacaksınız işletim sistemi olarak? Genişletmek için tıkla... Evet Windows kuracağım, 30-50 tl civarına lisanslar satılıyor. Orjinal şekilde kurması 10 dk.
Hybrit dedi: Anladım hocam teşekkürler. Hocam bir de siz Windows mu kullanacaksınız işletim sistemi olarak? Genişletmek için tıkla... Evet Windows kuracağım, 30-50 tl civarına lisanslar satılıyor. Orjinal şekilde kurması 10 dk.
Hybrit Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 technope dedi: Evet Windows kuracağım, 30-50 TL civarına lisanslar satılıyor. Orijinal şekilde kurması 10 dakika. Genişletmek için tıkla... Lisans alacak güvenilir yer var mı var mı hocam?
technope dedi: Evet Windows kuracağım, 30-50 TL civarına lisanslar satılıyor. Orijinal şekilde kurması 10 dakika. Genişletmek için tıkla... Lisans alacak güvenilir yer var mı var mı hocam?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.098 Çözümler 11 7 Mart 2023 #13 Hybrit dedi: Lisans alacak güvenilir yer var mı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Paylaşınca ban yiyorum.
Hybrit dedi: Lisans alacak güvenilir yer var mı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Paylaşınca ban yiyorum.
Hybrit Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #14 technope dedi: Paylaşınca ban yiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya, bazı konularda görmüştüm isim vermişlerdi.
technope dedi: Paylaşınca ban yiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya, bazı konularda görmüştüm isim vermişlerdi.
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.098 Çözümler 11 7 Mart 2023 #15 Hybrit dedi: Nasıl ya, bazı konularda görmüştüm isim vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... O paylaşılanlardan da alınabilir ama bilgim yok şahsen denemedim.
Hybrit dedi: Nasıl ya, bazı konularda görmüştüm isim vermişlerdi. Genişletmek için tıkla... O paylaşılanlardan da alınabilir ama bilgim yok şahsen denemedim.
Hybrit Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 368 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #16 technope dedi: O paylaşılanlardan da alınabilir ama bilgim yok şahsen denemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. İyi forumlar.
technope dedi: O paylaşılanlardan da alınabilir ama bilgim yok şahsen denemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. İyi forumlar.