Lenovo IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

unalciloglu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki laptopu almaya karar verdim. Hikayeli oyun pek oynamıyorum. Halihazırda Xbox ımda bulunmaktadır. CS2, LoL tarzı Online rekabetçi oyunlar oynamak için kullanacağım. Ekran %45 NTSC olması çok fazla rahatsız eder mi? 8 GB RAM aldığım taktirde beklentimi karşılar mı?

Yardımcı olabilir misiniz?

lenovo ideapad gaming 3

O modeli almıştım Temmuz sonunda. %45 ntsc çok problem değil de kasa yapısı bir tık daha iyi diye LOQ tavsiye ederim benzer bütçelerde denk gelirse. Tabi LOQ'un %100 srgb olması da güzel HX'li versiyonlarında.

Son düzenleme:
Merhaba, aşağıdaki laptopu almaya karar verdim. Hikayeli oyun pek oynamıyorum. Halihazırda Xbox ımda bulunmaktadır. CS2, LoL tarzı Online rekabetçi oyunlar oynamak için kullanacağım. Ekran %45 NTSC olması çok fazla rahatsız eder mi? 8 GB RAM aldığım taktirde beklentimi karşılar mı?

Yardımcı olabilir misiniz?

lenovo ideapad gaming 3

Hocam 2 senedir bir önceki kasasını kullanıyorum. Bu kasayı da biliyorum. Bu kasada sıcaklık sorunu bir tık daha iyileştirilmiş neden çünkü fan çıkışları daha ferah ama bu kasa bir önceki kasaya göre malzeme kalitesi çok iyi değil biraz ucuza kaçılmış laptopun fiyatını düşürmek için bence bir problem değil ama belirtmek istedim. Onun dışında AMD işlemci tercih etmişssiniz ilk 5 6 aydan sonra oyun oynarken 90 100 derecelere hazır olun. 8 GB RAM ise 2024 yılında yetersiz kalıyor. Onun dışında 4050 ekran kartını tercih etmişsiniz başlangıç ekran kartı olduğu için 4000 serisi olsa bile hayalinizdeki gibi iyi bir ekran kartı değil bilmenizi isterim.

Oyunları ultra ayarlarda oynama gibi bir derdim yok. Görüntü kalitesi üzmesin, en az 5 sene de yeni çıkan oyunları oynayabileyim yeter diye düşünüyorum. Zaten sürekli oyun da oynayamam. Haftada 2 gün 3-4 saat online rekabetçi oynarım. Arada MMORPG oynarım. Bu şartlarda da mı 4050 ekran kartı yetersiz gelir? Ram konusunda 8 gb takviye almayı planlıyorum zaten.

Oyunları Ultra ayarlarda oynama gibi bir derdim yok. Görüntü kalitesi üzmesin, en az 5 sene de yeni çıkan oyunları oynayabileyim yeter diye düşünüyorum. Zaten sürekli oyun da oynayamam. Haftada 2 gün 3-4 saat Online rekabetçi oynarım. Arada MMORPG oynarım. Bu şartlarda da mı 4050 ekran kartı yetersiz gelir? RAM konusunda 8 GB takviye almayı planlıyorum zaten.

4050 yeterli olur ama 8 GB takviye şart.

Peki işlemci konusunda AMD çok mu ısınır?

Masaüstü bilgisayar için iyi bir işlemci fakat laptop için aynı şeyi söyleyemem çok fazla ısınır. Laptopun kaderi budur zaten fakat Intel işlemci biraz daha sağlıklı çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı