mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #1 Medium ayarlarda kasmadan oynatır mı? 8 GB RAM. GTX 1650 Ti ekran kartı. i5 10300H işlemci.
FLYFLOOD Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒 İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎 Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓 Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳 Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐 Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Yaklaşık en düşük 60 fps civarı gösterir gibi oynarsın yani.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #3 FLYFLOOD dedi: Yaklaşık en düşük 60 FPS civarı gösterir gibi oynarsın yani. Genişletmek için tıkla... RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler.
FLYFLOOD dedi: Yaklaşık en düşük 60 FPS civarı gösterir gibi oynarsın yani. Genişletmek için tıkla... RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler.
FLYFLOOD Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒 İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎 Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓 Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳 Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐 Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #4 mirac_34 dedi: RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ram mhz'sini biliyormusun. mirac_34 dedi: RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ramdan dolayı droplanma yaşayabilirsin ama ramin iyiyse sıkıntı yaşamazsın.
mirac_34 dedi: RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ram mhz'sini biliyormusun. mirac_34 dedi: RAM miktarından dolayı bir tedirgin oldum kaldırmaz diye. Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ramdan dolayı droplanma yaşayabilirsin ama ramin iyiyse sıkıntı yaşamazsın.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #5 FLYFLOOD dedi: RAM MHz'sini biliyor musun? RAM'dan dolayı droplanma yaşayabilirsin ama RAM'in iyiyse sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... MHz değerini bilmiyorum ancak DDR4 RAM olduğunu biliyorum. Tek kanal 8 GB.
FLYFLOOD dedi: RAM MHz'sini biliyor musun? RAM'dan dolayı droplanma yaşayabilirsin ama RAM'in iyiyse sıkıntı yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... MHz değerini bilmiyorum ancak DDR4 RAM olduğunu biliyorum. Tek kanal 8 GB.
FLYFLOOD Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒 İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎 Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓 Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳 Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐 Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 mirac_34 dedi: MHz değerini bilmiyorum ancak DDR4 RAM olduğunu biliyorum. Tek kanal 8 GB. Genişletmek için tıkla... 3200 mhz imiş sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
mirac_34 dedi: MHz değerini bilmiyorum ancak DDR4 RAM olduğunu biliyorum. Tek kanal 8 GB. Genişletmek için tıkla... 3200 mhz imiş sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #7 FLYFLOOD dedi: 3200 MHz imiş sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MHz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi mi hocam?
FLYFLOOD dedi: 3200 MHz imiş sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MHz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi mi hocam?
FLYFLOOD Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: 𝐀𝐒𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐌-𝐇𝐕𝐒 İşlemci: 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟓𝟎𝟎 Ekran Kartı: 𝐒𝐚𝐩𝐩𝐡𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐥𝐬𝐞 𝐑𝐗 𝟔𝟔𝟓𝟎𝐗𝐓 Ram: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟏𝟔𝐆𝐁 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳 Ssd: 𝐀𝐆𝐈̇ 𝟓𝟏𝟐𝐆𝐁 𝐌.𝟐 Monitör: 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐁-𝟐𝟒𝟏𝟖𝐂𝐅 𝟏𝟖𝟎𝐇𝐳 𝟏𝐦𝐬 Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #8 mirac_34 dedi: MHz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.