Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopa M.2 SSD ve SSD aynı anda takılabilir mi?

umutcanceylan

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cihazdaki varsayılan M.2 SSD yine söküp altına SSD takmayı düşündüm. Ama SSD'yi takınca M.2 yeri kalmıyor, nasıl yapılabilir?

Dosya Ekleri

• 20241215_123252-min.jpg
    20241215_123252-min.jpg
    225 KB · Görüntüleme: 32
Bataryanın solunda 2.5" disk yeri var oraya SATA SSD takabilirsin bataryanın sağ üstünde M.2 yeri var oraya 2280 değil daha ufak SSD takmak zorundasın.
Merhaba, yeni konu açamıyorum M2 SSD'yi söküp taktım batarya kablosunu en baştan çıkarmıştım. M2'yi geri taktıktan sonra bataryayı takınca üç saniye boyunca çıt çıt diye bir elektrik çıktı Ram slotu bu şekilde yandı. Ne yapmam lazım bataryayı geri taksam çalışır mı daha büyük bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• 20241215_125228-min.jpg
    20241215_125228-min.jpg
    196,3 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba, yeni konu açamıyorum M.2 SSD'yi söküp taktım batarya kablosunu en baştan çıkarmıştım. M.2'yi geri taktıktan sonra bataryayı takınca üç saniye boyunca çıt çıt diye bir elektrik çıktı RAM slotu bu şekilde yandı. Ne yapmam lazım bataryayı geri taksam çalışır mı daha büyük bir şey olur mu?

Dostum durum kötü anakartın zarar görmüş bu saatten sonra bilgisayar devre tamiri yapan yerlere gitmen gerekiyor.

Abi şaka mı rastgele okurken bu konuya denk geldim ve benim de dün aynı model bilgisayarım kapandı ve açılmıyor yarın anakarta baktırmaya götüreceğim, arkadaş ise SSD takarken sağlıklı anakarta zarar vermiş. Noluyor bu modellere aynı günlerde? Açtığım konulara bakabilirsiniz.

Abi şaka mı rastgele okurken bu konuya denk geldim ve benim de dün aynı model bilgisayarım kapandı ve açılmıyor yarın anakarta baktırmaya götüreceğim, arkadaş ise SSD takarken sağlıklı anakarta zarar vermiş. Noluyor bu modellere aynı günlerde? Açtığım konulara bakabilirsiniz.
Ustam SSD bile takmadım. Sadece M2 vidasını ve M2yi çıkarıp geri taktım. Ondan sonra ise bataryaya güç verdim çıt çıt çıt ses çıktı. Durum bu. Çok geçmiş olsun size de...

Dostum durum kötü anakartın zarar görmüş bu saatten sonra bilgisayar devre tamiri yapan yerlere gitmen gerekiyor.
Eyvah... Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı