Lenovo IdeaPad Gaming 3 RAM yükseltmesi yapılabilir mi?

Engin OZENSEL

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 6GB 16GB RAM RYZEN 7 5800H
Arkadaşlar merhaba. Bir süre önce başlıkta bahsettiğim laptoptan satın aldım, Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K20256TX Notebook ürün modeli bu ve tek slot dolu şekilde 16 GB RAM olmasına rağmen sitede maksimum RAM desteğinin 16 GB olduğunu söylüyor. Eğer gerçekten öyleyse bu alete neden 2x8 koymak yerine 1x16 şeklinde RAM yerleştirilmiş? Yarın bir gün yükseltmek istediğimde ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet, ürün maksimum 16 RAM destekliyor.

cmdden kontrol ettiğimde ise slot başu 64gb olarak gözüküyor
emin misiniz?
Lenovo kendi sitesinde 16 diye girmiş. Ordan aldım bilgiyi ayrıca satış sitelerinde de aynı. CMD’de neden öyle bilmiyorum bir konu daha açılmıştı böyle. En garantisi yetkili servisi araman olacaktır çünkü mantıken max 16 desteklese neden tek slotta 16 fabrika çıkışlı olsun ki? 15ACH6 RYZEN 5 serisi ve RTX 30 serisi konfigürasyonlarında girdiği bilgi bu. Kaynak

64 GB a kadar destekliyor. Lenovonun sitesinde verdikleri bilgiler pek doğru değil aynı şekilde depolama için yazdıkları Max 1TB M2 SSD de yanlış daha üst kapasiteli SSD kullanabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…