Cihaz Ideapad Gaming 3 15ihu muydu neydi o model, BIOS güncellemesinden sonra Valorant ciddi hatalar vermeye başladı sonra Secure Boot'u kontrol ettim ve enabled yaziyordu fakat information mudur nedir orada disabled yazıyor ve ne yaptıysam (F9, F10, yeniden kapatip acma vs.) Aktif olmadı ne yapmam lazım?
Secure boot ayarları bazı BIOS'larda BIOS şifresini aktif ettikten sonra değiştirilebiliyor. Eskiden Acer dizüstü bilgisayarım vardı. O şekilde değişiklik yapabiliyordum. Belki sizin BIOS da öyledir.
BIOS ayarında hangi kısımda benim BIOS ekranım çok güncel gözüküyor ve 4 kısımdan oluşuyor ayrıca öyle bir seçenek göremedim, başkalarının cihazında BIOS ekranı mavi iken benimki beyaz ve yazılar daha net çok pixel değil Security kısmında Secure Boot enabled iken bu information kısmında disabled ve o ayarı bulamadım hangi kısımda benim BIOS ekranım böyle (görüntü internettendir)
BIOS ayarında hangi kısımda benim BIOS ekranım çok güncel gözüküyor ve 4 kısımdan oluşuyor ayrıca öyle bir seçenek göremedim, başkalarının cihazında BIOS ekranı mavi iken benimki beyaz ve yazılar daha net çok pixel değil Security kısmında Secure Boot enabled iken bu information kısmında disabled ve o ayarı bulamadım hangi kısımda benim BIOS ekranım böyle (görüntü internettendir)