Herkese merhaba, az önce konu bilgisayarımda yayın izlerken bir anda internet bağlantım kesildi. Bağlantımın kesilmesi üzerine Windows'un sorun gidericisini çalıştırdım ve tüm ağ bağdaştırıcıları seçeneğine basıp arattığımda laptopumun önce görüntüsü dondu, ardından da aşağıdaki mavi ekran uyarısı belirdi. Mavi ekranla ilgili minidump dosyasını buradan inceleyebilirsiniz.
Ayrıca belirtmek isterim ki bilgisayarda önceden görüntü donma problemi yaşanıyordu ve güç düğmesinden kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Bu sorun bir süre devam ettikten sonra işletim sistemini Windows 11'den 10'a düşürdüm ve yeniden kurdum. Belirli bir süre bu şekilde kullandıktan sonra bir gün yine görüntü donma problemi yaşadım ve bilgisayarımı güç tuşundan kapatıp tekrar açmak istediğimde güç tuşu, klavye ve şarj ışıkları hariç ekran hiçbir şekilde yanıt vermedi. Servis ile telefonda çözemeyince bilgisayarı servise gönderdim. Serviste yapılan incelemeler sonucunda bilgisayarın anakartı değiştirildi. Bilgisayar servisten geleli yaklaşık 1 hafta oldu.
Sorunun çözülmesi adına yardım ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.