Lenovo IdeaPad Gaming 3 takılma yapılır?

mali61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 4 ay önce Lenovo IdeaPad Gaming 3 aldım. RTX 4050 Ryzen 5 7535HS 8 GB DDR5 RAM var. ETS 2 de Online oynarken kasmaktan neredeyse oynayamıyorum 15 FPS alıyorum çıldırmak üzereyim artık. Bunu nasıl düzeltebilirim birçok video izledim denedim işe yaramadı gerçekten bilen biri varsa söylerse sevinirim. Bilgisayardan soğudum iyice.

Arkadaşlar selam 4 ay önce Lenovo IdeaPad Gaming 3 aldım. RTX 4050 Ryzen 5 7535HS 8 GB DDR5 RAM var. ETS 2 de Online oynarken kasmaktan neredeyse oynayamıyorum 15 FPS alıyorum çıldırmak üzereyim artık. Bunu nasıl düzeltebilirim birçok video izledim denedim işe yaramadı gerçekten bilen biri varsa söylerse sevinirim. Bilgisayardan soğudum iyice.

Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmını atar mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-23 015235.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-23 015235.png
    127,4 KB · Görüntüleme: 25
Evet gözüküyor. Harici ekran kartınız gözükmüyor. GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
Geforce experience de sürücüler güncel sürekli kontrol ediyorum anlamadım neden böyle oluyor arkadaşlarımın i5 3050 li pc leri canavar gibi oyun oynuyorlar ben 15 fps alıyorum bilgisayarı kırma derecesine geldim artık

NVIDIA driver yüklü değil sanki? O yüzden kasıyor olmasın, kart görünmüyor.
Ne yapmam gerekiyor? Geforce experience de sürücüler güncel

GeForce Experience de sürücüler güncel sürekli kontrol ediyorum anlamadım neden böyle oluyor arkadaşlarımın i5 3050'li pcleri canavar gibi oyun oynuyorlar ben 15 FPS alıyorum bilgisayarı kırma derecesine geldim artık.

Ne yapmam gerekiyor? GeForce Experience de sürücüler güncel.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı dene bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı