Lenovo Ideapad Gaming 3 Type-C görüntü verebilir mi?

justes123

Kilopat
Merhaba,
Lenovo IdeaPad Gaming 3 model laptopumun 1 adet HDMI ve 1 adet Type-C girişi var, işim gereği çift monitör kullanmam gerekiyor bunun için laptopun Type-C portu üzerinden başka bir monitöre görüntü alabilir miyim?

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200T4TX

Type-C için dönüştürü alırsanız ancak olabilir fakat laptobunuzda mini display port var ise oradan yapmanız daha mantıklıdır.

Type-C için dönüştürü alırsanız ancak olabilir fakat laptobunuzda mini display port var ise oradan yapmanız daha mantıklıdır.
Maalesef Mini display port yok, Type-C için dönüştürücü almadan önce benim bu Type-C portum görüntü aktarmaya uygun mu aslında onu öğrenmek istiyorum.

Genelde Type-c/dp ortak port olarak yazarlar ancak açıklamada yazılmamış. Lenovo teknik desteği arayarak öğrenebilirsiniz DP desteği var mı yokt mu Type-C'nin. HDMI'ın yanında konumlandırılan Type-C'lerin genelde DP desteği bulunuyor.

Bilgisayarınızda Thunderbolt 3 veya 4 kontrolcüsü yoksa USB Type C üzerinden görüntü alamazsınız. Bildiğim kadarı ile IdeaPad Gaming 3 modellerinde Thunderbolt kontrolcüsü bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki DP desteği veya Thunderbolt olmadığı için bunu harici bir cihaz ile yapabilir miyim?
USB TO HDMI adı altında satılan bazı cihazlar gördüm, fakat bunlardan hangisi benim için uygun olur tam çözemedim. Mümkünse yardımcı olur musunuz?
İyi günler dilerim.
@xZKy @revivality @thisisaristo @ImDominatingU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…