Gostak Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Almayı düşündüğüm laptoplar bunlar hangisini almalıyım? Daha iyi tavsiyesi olan varsa 16 GB RAM ve 3050 Ti bulunan bir model tavsiye ederse mutlu olurum. En yüksek fiyat 15000TL. Lenovo. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Monster. https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v17-2-3-intel-core-i5-11400h-16gb-500gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000IIGSD Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Almayı düşündüğüm laptoplar bunlar hangisini almalıyım? Daha iyi tavsiyesi olan varsa 16 GB RAM ve 3050 Ti bulunan bir model tavsiye ederse mutlu olurum. En yüksek fiyat 15000TL. Lenovo. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Monster. https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v17-2-3-intel-core-i5-11400h-16gb-500gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000IIGSD
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 30 Nisan 2022 #2 Lenovo tabii ki. Hem daha iyi hem de fiyatı daha düşük.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir.
Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 30 Nisan 2022 #5 Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Orijinali 4200₺ deniyordu hocam. tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Genelleme yapmak çok saçma. Bende önceden Monster önermiyordum ancak çok başarılı modelleri var örnek, @499337. Ayrıca alıntıladığınız arkadaş Monster'ın alınmamasını söylemiş zaten.
Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Orijinali 4200₺ deniyordu hocam. tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Genelleme yapmak çok saçma. Bende önceden Monster önermiyordum ancak çok başarılı modelleri var örnek, @499337. Ayrıca alıntıladığınız arkadaş Monster'ın alınmamasını söylemiş zaten.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2022 #6 tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak.
tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Yavuz_Çetin dedi: Lenovo + 170W şarj aleti kesinlikle. Monster Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #7 499337 dedi: Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak. Genişletmek için tıkla... Adaptörün fiyatına bakmadım. Kaç lira?
499337 dedi: Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak. Genişletmek için tıkla... Adaptörün fiyatına bakmadım. Kaç lira?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2022 #8 Yavuz_Çetin dedi: Adaptörün fiyatına bakmadım. Kaç lira? Genişletmek için tıkla... Pahalı, 0 ve gerçeği 4k falandı en son.
Yavuz_Çetin dedi: Adaptörün fiyatına bakmadım. Kaç lira? Genişletmek için tıkla... Pahalı, 0 ve gerçeği 4k falandı en son.
tomhardy2022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1.515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #9 499337 dedi: Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak. Genişletmek için tıkla... Kıral ben ağlamıyorum da @Yavuz_Çetin buna ithafen attım izledimi acaba videoyu.
499337 dedi: Atmayın şu zehirli oku abi! Abra alıyorsun sonra ağlıyorsun. Onun yerine direkt 3060 versiyonunu al 0 ve gerçek olanı çok pahalı adaptör olarak. Genişletmek için tıkla... Kıral ben ağlamıyorum da @Yavuz_Çetin buna ithafen attım izledimi acaba videoyu.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #10 tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Düzgün konuş. Kardeşin falan değilim ben.
tomhardy2022 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeş şu arkadaşının videosuun izlesene bakalım tam bir. Genişletmek için tıkla... Düzgün konuş. Kardeşin falan değilim ben.