Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs Monster Abra A5 v17.4.5

Gene TUF öneririm hocam, RAM eklemek zor değil neden istemiyorsunuz?

Hocam sorun RAM eklemek değil bütçe de değil bu eve alınan 3. bilgisayar olacak biri 4 yıllık kasa biri 2 yıllık TUF laptop (ısınma sorunu olanlardan) ikisi de bozuk şu an birinin anakarti yandı diğerinin güç entegresi bozuldu ve sebebinin ikisine de sonradan RAM taktığımdan dolayı olduğunu düşünen bir ailem var orijinalinde ne var ise öyle kalsın istiyorlar.

Gene TUF öneririm hocam, RAM eklemek zor değil neden istemiyorsunuz?

Bekleme lüksüm de kalmadı cuma günü finallerim başlıyor:(

Bu arada gaminggentr'nin İstanbul'da mağazası olması lazım, oradan alabiliyor musunuz acaba?

Bu arada gaminggentr'nin İstanbul'da mağazası olması lazım, oradan alabiliyor musunuz acaba?

Hocam 4050 olması şart değil 3060 da olur MUX Switch istiyorum maalesef ki bu modelde de yok.

Ümraniye bana çok uzak kalıyor.

MUX Switch isteme nedenim ise sürekli oyun oynamayacak oluşum arada oynayacağım pili üzmesin diye MUX Switch istiyorum eğer MUX Switch olmadan da pili 3-4 saat götürüyor ise olabilir ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı