Lenovo IdeaPad Gaming 3'e macOS kurulur mu?

Yanlış bilgi
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Nasıl kuracaksın kanka imkansıza yakın? macOS için Apple işlemcisi lazım.

Gerçi kurulabiliyor olabilir de bilmiyorum.
Hackintoshdan bir haber. Bilginiz olmayan konuya yazmayın.

RTX 3060'ın macOS desteği yok. 3060'ı Kullanamadıktan sonra kurmak mantıksız bana göre.

@Clover hocam beğenmedim ifadesi atmanızın nedenini öğrenebilir miyim ? Ben AMD kurulamıyor diye biliyorum ama geçenlerde Sosyalde konu açıp yazanlar olmuştu onun için öyle yazdım.

@Clover hocam beğenmedim ifadesi atmanızın nedenini öğrenebilir miyim ? Ben AMD kurulamıyor diye biliyorum ama geçenlerde Sosyalde konu açıp yazanlar olmuştu onun için öyle yazdım.
AMD işlemcilerde de uğraşılıyor ama şu an için mümkün değil yazmışsınız. AMD işlemcili birçok sisteme kurulum yaptım ve grafik hızlandırmayı da aktif ettim. Belirli işlemciler tabii ki.

AMD işlemcilerde de uğraşılıyor ama şu an için mümkün değil yazmışsınız. AMD işlemcili birçok sisteme kurulum yaptım ve grafik hızlandırmayı da aktif ettim. Belirli işlemciler tabii ki.
Şimdi daha anlamlı oldu ve mantığıma yattı bilgilendirme için teşekkürler. Bizim Sosyalde bazen bazıların yazdığının doğruluğunu incelemeden okuyunca böyle oluyor. O yüzden ki yazımın saçmalığından dolayı kusuruma bakmayın.

Eski yazıları okumuş olabilirsiniz hocam, en iyisi araştırıp yorum yapmak olacaktır. NootedRed.kext'i bir zamanlar yoktu mesela. Ya da Intel Wi-Fi kext'i gibi. Yanlış hatırlamıyorsam o da sonradan geliştirildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…