B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Dün başlıkta yazan bilgisayarı aldım. Ryzen 2500U işlemci, 8 GB DDR4 RAM, AMD RX 540 ekran kartı var. 40 FPS alıyorum en düşükte bile. Bu normal mi? Lenovo IdeaPad IP330 AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2019
Arkadaşlar merhaba. Dün başlıkta yazan bilgisayarı aldım. Ryzen 2500U işlemci, 8 GB DDR4 RAM, AMD RX 540 ekran kartı var. 40 FPS alıyorum en düşükte bile. Bu normal mi? Lenovo IdeaPad IP330 AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Fiyatı
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Eylül 2019 #2 Bu teste bakıp karar ver ama ısınmadan dolayı FPS düşüşü oluyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu teste bakıp karar ver ama ısınmadan dolayı FPS düşüşü oluyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #3 Sylveon dedi: Bu teste bakıp karar ver ama ısınmadan dolayı FPS düşüşü oluyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki FIFA da kasması normal midir? Menülerde en ufak kasma yok oyun içinde de yok aslında ama gecikme var sanki
Sylveon dedi: Bu teste bakıp karar ver ama ısınmadan dolayı FPS düşüşü oluyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki FIFA da kasması normal midir? Menülerde en ufak kasma yok oyun içinde de yok aslında ama gecikme var sanki