Lenovo Ideapad Ryzen 4800H 1650 Ti alınır mı?

Isınma yok sanki incelemelerde gördüğüm kadarıyla ama coil whine var demisler bu cihaz için o biraz kafa kurcalıyor

Bu cihaz kac Hz göremedim

Ben de bu seviyede bir laptop almak istiyordum. Bayağı bir inceleme okudum, videolar izledim. Tam tersine ısınma probleminden ve fan sesinde bahsedildiği için vazgeçtim bunu almaktan. Coil whine problemini ben de çok duydum.

Fena degil genelde sıcaklık 70 80 dolaylarında 90 a çıktığı da oluyor hatta gta 5 te 101 derece gördüm bazen cidden ısınıyor. Yazın da etkisi vardır muhtemelen. Ama genel olarak memnunum cihazdan. Akıyor
Peki bakımını (termal macun vb) lenovo servisinde ücretsiz yapılıyor mu?
Yapılmıyorsa izlediğiniz yol nedir?

Ben de bu seviyede bir laptop almak istiyordum. Bayağı bir inceleme okudum, videolar izledim. Tam tersine ısınma probleminden ve fan sesinde bahsedildiği için vazgeçtim bunu almaktan. Coil whine problemini ben de çok duydum.
Hocam bu cihazdan önce acer nitro 1660ti olan versiyonu aldım o bu cihaza göre daha gürültülüydü. Hatta ısınması da o cihaza göre az nitro 90 95 derecelerdeydi hep. Bu cihaz nitroya göre daha az ısınıyor. Coil whine sesi de varsa bile ben duyamadım o derece sessiz bir cihaz. Gürültü konusunda şikayetim yok.
Peki bakımını (termal macun vb) lenovo servisinde ücretsiz yapılıyor mu?
Yapılmıyorsa izlediğiniz yol nedir?
Garanti süresince ücretsiz yapılıyormuş.

Hocam bu cihazdan önce acer nitro 1660ti olan versiyonu aldım o bu cihaza göre daha gürültülüydü. Hatta ısınması da o cihaza göre az nitro 90 95 derecelerdeydi hep. Bu cihaz nitroya göre daha az ısınıyor. Coil whine sesi de varsa bile ben duyamadım o derece sessiz bir cihaz. Gürültü konusunda şikayetim yok.

Garanti süresince ücretsiz yapılıyormuş.
Teşekkürler aydınlattığın için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı