LENOVO Ideapad S145-15AST Alınır mı?

Asus X540UB-GO355T Core i5 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar Yaklaşık 1 ay önce aldım. Office , film ve online oyunlar için ideal olduğunu düşünüyorum.Bütçenizi biraz aşıyor ancak indirim kovalarsanız daha uygun fiyata alabileceğiniz bir ürün. LoL , CsGO gibi oyunları sıkıntısız bir şekilde ısınma problemi olmadan oynatıyor.Muhtemelen söylediğiniz oyunu da sıkıntısız şekilde oynatacaktır.
Asus X540UB-GO355T Core i5 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar Yaklaşık 1 ay önce aldım. Office , film ve online oyunlar için ideal olduğunu düşünüyorum.Bütçenizi biraz aşıyor ancak indirim kovalarsanız daha uygun fiyata alabileceğiniz bir ürün. LoL , CsGO gibi oyunları sıkıntısız bir şekilde ısınma problemi olmadan oynatıyor.Muhtemelen söylediğiniz oyunu da sıkıntısız şekilde oynatacaktır.

bakıyorum tesekkürler.
Yorumun için çok teşekkür ederim. @feneresevdalı in attıklarının performanslarıda fiyatlarıda daha iyi. Tekrar çok teşekkür ederim
sipariş verdim. aynı hızda 8gb ram ekleyebilirim değil mi ?
daha doğrusu farklı bir marka 8 gb taksam problem olur mu örn: Kıngston 8gb Ddr4 2666mhz Sodımm Notebook Belleği - Kvr26s19s8/8 - n11.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…