Lenovo Ideapad S145 alınır mı?

Mehmet871g

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben biraz araştırıp dizüstü bilgisayarlara baktım dolar böyleyken bakılcak değil ama bu dönemde biraz iyi bir şey almayı düşünüyorum. Lenovo Ideapad S145-15API Ryzen 5 8 GB 512GB SSD çoğunlukla günümüzdeki oyunları oynatır mı? Bir de işte Google, YouTube ve Word falan sizce nasıldır? https://www.hepsiburada.com/lenovo-...bWmxBVpnCYq18WVK6HwgNwhPequ4BLV8aApg-EALw_wcB Bu da R7 modeli; LENOVO 81UT003HTX/15.6"Full HD/RYZEN7-3700/8GB/512SSD/VEGA10/Laptop Gri
Dediklerinize fazla bile kalır.
Ama f/p açısından bilmem piyasayı bilmiyorum.
Oyunları oynatır ama fazla bir şey beklemeyin tam bilgim yok bana güvenmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Vega 10'un testi var buradan izleyebilirsiniz oyunlarda Low ayarlarda oynanabilir. AAA oyunlarda fazla performans beklemeyin ama.
Oyun icin bakiyorsaniz 900 tl daha fazlaya oyun oynayabilecek saglam fp notebooklar var: Acer Nitro 5 AN515-43-R7KR AMD Ryzen 5 3550UH 8GB DDR4 1TB +128 GB SSD AMD Radeon RX 560X 15.6

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı