3 341029 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 104 3 Haziran 2020 #11 son1c dedi: 1 Tanesi gömülü sadece diğeri değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun.
son1c dedi: 1 Tanesi gömülü sadece diğeri değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun.
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #12 341029 dedi: Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen neden bahsediyorsun ben de onu çözemedim. 341029 dedi: Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir süre forumdan uzaklaşmak kendi akıl sağlığım için iyi olacak sanırım.
341029 dedi: Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen neden bahsediyorsun ben de onu çözemedim. 341029 dedi: Biliyorum ama sen gömülü olanı çıkarmaktan bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir süre forumdan uzaklaşmak kendi akıl sağlığım için iyi olacak sanırım.
3 341029 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 104 4 Haziran 2020 #13 son1c dedi: Sen neden bahsediyorsun ben de onu çözemedim. Bir süre forumdan uzaklaşmak kendi akıl sağlığım için iyi olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... daha önce bende aynısından aldım demişsin yani harici olanın yerine 8gb takmışsın sonra diyosun ki 4gb olanı çıkarıp yerine 16gb olanı takcam diyosun
son1c dedi: Sen neden bahsediyorsun ben de onu çözemedim. Bir süre forumdan uzaklaşmak kendi akıl sağlığım için iyi olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... daha önce bende aynısından aldım demişsin yani harici olanın yerine 8gb takmışsın sonra diyosun ki 4gb olanı çıkarıp yerine 16gb olanı takcam diyosun