Birkaç güne laptop siparişi vereceğim. Bütçem yaklaşık 20 bin lira ufak tefek artış yapabilirim problem değil. Bilgisayarı uzun yıllar kullanmak istiyorum. Daha çok günlük işler için kullanacağım ama ara sıra FM, ETS gibi düşük sistemli oyunları da oynarım. Hafif ve taşıması kolay bir bilgisayar istiyorum. Şu an kafamda olan bilgisayarın linkini aşağıya bırakıyorum. Bilgisayarımı peşine 9 taksit yaptığı için Hepsiburada sitesinden almam gerekiyor o yüzden o site üzerinde bu bilgisayardan daha iyi bir seçenek varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabınız için teşekkürler. Acer modelini beğendim ancak satıcıya yapılan yorum pek tatmin etmedi, teknolojik alet için de risk almak istemem. Lenovo'nun bu modelinde ram'in lehimli olduğu söyleniliyor o yüzden 8 GB yeterli olmayabilir.
Cevabınız için teşekkürler. Acer modelini beğendim ancak satıcıya yapılan yorum pek tatmin etmedi, teknolojik alet için de risk almak istemem. Lenovo'nun bu modelinde ram'in lehimli olduğu söyleniliyor o yüzden 8 GB yeterli olmayabilir.