Lenovo IdeaPad Slim3 alınır mı?

Türk Oyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu laptopu almayı düşünüyorum. Genel kullanım amacım tıp okurken derslerde yardımcı olması, taşınabilir ve hafif olması, dış görünümünün güzel olması. Valorant, CS gibi oyunlarda akıcı oynatabilen bir model istiyorum. Maksimum 22-23 bin TL bütçem var. Başka laptoplar veya bu laptop hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben hafif bir bilgisayar dedikçe daha ağır atıyorsunuz çok bir performans isteğim yok dediğim gibi CS Valorant gibi oyunları kasmadan oynayayım yeter.

Hocam CS2 optimizasyon yüzünden performanslı bilgisayar istiyor attiğiniz bilgisayarda Valorant'i bile oynayamazsınız o yüzden harici ekran kartlı bir laptop öneriyorum.
ayrıca attiğim hp laptopun ağırlığı 1.7 kg sizinki 1.5 kg yani 200 gram fark var diye performanstan düşmeyin bence

Hocam lenovo baktım 120 fps veriyor valorant yeterli benim için cs de 50 60 verse yeter yani

sizce alayım mı

Hocam cs2 50 fps zorlar okeyim diyorsanız daha uygun versiyonları var cok oyun oynamam valo acsın yeter diyorsanız ders için tüm işlerinizi rahatlıkla görebilirsiniz bu attıklarım ile. Fiyatı uygun olduğundan öneriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…