berox Megapat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #11 Yorumlarınız için çok teşekkürler. MSI'ın dizüstü bilgisayarı da 20bin liraya geri gelmiş. Eğer Lenovo vs Acer savaşına MSI Katana da dâhil olursa, savaşın şekli nasıl değişir?
Yorumlarınız için çok teşekkürler. MSI'ın dizüstü bilgisayarı da 20bin liraya geri gelmiş. Eğer Lenovo vs Acer savaşına MSI Katana da dâhil olursa, savaşın şekli nasıl değişir?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2022 #12 berox dedi: Yorumlarınız için çok teşekkürler. MSI'ın dizüstü bilgisayarı da 20bin liraya geri gelmiş. Eğer Lenovo vs Acer savaşına MSI Katana da dâhil olursa, savaşın şekli nasıl değişir? Genişletmek için tıkla... Katana kötü önermem sakın almayın.
berox dedi: Yorumlarınız için çok teşekkürler. MSI'ın dizüstü bilgisayarı da 20bin liraya geri gelmiş. Eğer Lenovo vs Acer savaşına MSI Katana da dâhil olursa, savaşın şekli nasıl değişir? Genişletmek için tıkla... Katana kötü önermem sakın almayın.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 fatih_mnv dedi: Bu model için ısınıyor diyenler olmuş Hepsiburada'da. Ama masaüstü ile karşılaştırıyor olabilirler bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Her laptop ısınır ister istemez. 5600h gayet ısınan bir işlemci kendimde kullanıyorum. Ama siz fanları gereği kadar açtığınız ve alttan hava almasını sağladınız sürece ısı ile alakalı bir sıkıntı olmayacaktır.
fatih_mnv dedi: Bu model için ısınıyor diyenler olmuş Hepsiburada'da. Ama masaüstü ile karşılaştırıyor olabilirler bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Her laptop ısınır ister istemez. 5600h gayet ısınan bir işlemci kendimde kullanıyorum. Ama siz fanları gereği kadar açtığınız ve alttan hava almasını sağladınız sürece ısı ile alakalı bir sıkıntı olmayacaktır.
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #14 Lenovo daha mantıklı hem 165 Hz