Lenovo IdeaPad Y510P Mavericks 10.9.2 kuruluma geçmeden önce reset sorunu !

technopatik

Hectopat
Yer
Tiflis, Georgia
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Recep Bey'in dün paylaştığı Dual boot rehberinden faydalanarak gerekli ayarları yaptım.

Clover boot arayüzündeki options / graphics injector menu /inject intel seçeneğini ilk kez kaldırdığımız ekrana kadar sorunsuz geldim. Ardından "Boot Mac OS X From OSX Install USB" yazan seçeneğe tıkladım ve bilgisayar reset attı.

Her seferinde reset atmaya devam ediyor. Bu aşamayı nasıl geçebilirim ?

Sistem raporum : Report.htm — Яндекс.Диск

Sistem Özellikleri:
ÜreticiLENOVO
Ürün20217
SürümLenovo IdeaPad Y510P
Seri Numarası1004530101995
SKU#LENOVO_BI_IDEAPAD
AileIDEAPAD
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey yamalanmış mach_kernel dosyasını Transmac kullanarak orjinali ile değiştirdim sorun yine aynı. Reset atıyor. Yalnız şunu farkettim benim USB'yi seçtiğim Boot Menumde USB'min başında EFI yazıyor. Sizin rehberde UEFI ile başlıyordu.

Yine extra bir bilgi daha : Rehberde yaptığınız gibi NVDA kextlerini silmiştim .

"BootArg " kısmından "-x -f -v " komutlarını girdiğimde yine bu ekranda takılı kalıyorum : IMAG0245.jpg — Яндекс.Диск (MavHDD mac için hazırladığım harddisk parçamın ismi)

Yardımcı olursanız sevinirim.

Boot Ayarlarım :

Hiç olmadı "Bukalemun Bootloader " deneyeyim dedim. "Boot Mode"u Legacy Support yaptım. Bu sefer de bu ekranda takılı kaldım:

Alttaki linkte Lenovo Ideapad Y510p ye Mavericks kurmuş. Ben nasıl yaptığını anlamadım ama belki siz bakarsanız bana yardımcı olabilirsiniz.

Link : Laptop - Lenovo IdeaPad Y510p - 10.9 - Mavericks - Page 3 - New Users Lounge - InsanelyMac Forum

Aynı sorunu nvda kextlerini sildm -x -f komutlarını ekledim, bir de Options dan İntel Eject seçeneğini kaldırarak çözdüm. Bi deneyin isterseniz arkadaşlar.

-v UseKernelCache=No ile başlarsanız kurulum ekranına gelebilirsiniz ..

Lenovo z510 var bende hocam ...

Niresh kurabildim ... Haswell işlemci olduğu için kerneli değiştirmeniz gerekiyor.

Hocam şimdi bir olarak yazıyorsunuz dimi -v UseKernelCache=N0 diye.

Hayır ayrı ayrı yazdım -vUseKernelCache=No şeklinde mi yazılacak..

Yok böyle -v UseKernelCache=No ile deneyin. Olmazsa niresh sürümünü indirin isterseniz birde öyle deniyin hocam.

Zaten yazdığım yere birden fazla komut girilebiliyor. Yani aynı kodu yazmış oldum. Sonuç negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…