L lejyoner06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #1 Lenovo Ideapad 310 80SM009WTX i5 (W10) Intel Core i5 Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Siparişini verdim, bekliyorum. Kullanan varsa memnun mu, performansı nasıl olur? Hangi oyunları oynayabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
Lenovo Ideapad 310 80SM009WTX i5 (W10) Intel Core i5 Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Siparişini verdim, bekliyorum. Kullanan varsa memnun mu, performansı nasıl olur? Hangi oyunları oynayabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
WatchCats Hectopat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #2 benimde 920mx için endişem vardı, umarım memnun kalırsınız
ArdameL Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2016 #3 Bu geceki Vatan indiriminde yer almış bu ürün. Alıp almamak arasında kararsızım. internette bu PC hakkında çok az bilgi var Kullanan varsa nasıl bir ürün olduğunu yazabilir mi? <3
Bu geceki Vatan indiriminde yer almış bu ürün. Alıp almamak arasında kararsızım. internette bu PC hakkında çok az bilgi var Kullanan varsa nasıl bir ürün olduğunu yazabilir mi? <3