berky11 Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 11 29 Temmuz 2019 #11 Siyah Martı dedi: Modelin M2 slotlu ve slotu lehimlenmemiş tipleri var, fotoğrafta işaretledim.Eki Görüntüle 421158 Sonuç olarak sendekinde var mı? Onu belirtmen senden sonrakiler için ref. olur. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki söylediğimiz gibi anlamıyorum bu tarz şeylerden kardeşim eğer yakın zamanda gelirse ona yaptırabilirim Siyah Martı dedi: DVD playerı sökebiliyorsan sök, varsa oradan gözüküyor olmalı. Eki Görüntüle 420447 Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama şuan açtım Laptopu ve M2 slotu bulunmuyor Dosya Ekleri IMG-20191125-WA0010.jpeg 1,6 MB · Görüntüleme: 58 Son düzenleme: 25 Kasım 2019
Siyah Martı dedi: Modelin M2 slotlu ve slotu lehimlenmemiş tipleri var, fotoğrafta işaretledim.Eki Görüntüle 421158 Sonuç olarak sendekinde var mı? Onu belirtmen senden sonrakiler için ref. olur. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki söylediğimiz gibi anlamıyorum bu tarz şeylerden kardeşim eğer yakın zamanda gelirse ona yaptırabilirim Siyah Martı dedi: DVD playerı sökebiliyorsan sök, varsa oradan gözüküyor olmalı. Eki Görüntüle 420447 Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama şuan açtım Laptopu ve M2 slotu bulunmuyor