Çözüldü Lenovo IP Gaming 3 RAM takarken direnç devresi yandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM taktıktan sonra soğutucu bloğu yanlışlıkla yandaki direnç ve yoluna değdirdim, yanık oldu ve kıvılcım çıktı. PC açıldı şu an. RAM 16 GB gözüküyor Lenovo Vatage'dan sistem taraması yaptım, DxDiag'dan baktım sorun yok gözüküyor. Bir şey olur mu sizce?

Çözüm
Anladigim kadariyla RAM ile temas edince anlik bir elektrik akimi olmus.
scf/scannow komutu ile tarama yapar misiniz?
@HindistanCevizli garantiye verirseniz kullanici hatasi diye sizden "Anakart degisimi" adinda yuklu para alirlar.
1/2 hafta kadar kullanin, sorun olmazsa devam. Sorun olursa garantiye.
Hiç bir sıkıntı yok. Kullanımda ve servis tarafında bir sorun yaşamadım. Hatta düzeltmiş de olabilirler bilmiyorum.
Son bir sorum olacak, lenovonun servisini kimse sevmiyor vasat falan deniliyor sanırım siz hiç sorun yaşamadınız

Hiç bir sıkıntı yok. Kullanımda ve servis tarafında bir sorun yaşamadım. Hatta düzeltmiş de olabilirler

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın gittiğiniz tamircinin adı neydi

Hiçbir sorun yaşamadım. Kullanıcı hatası yapmama rağmen ücretsiz bir şekilde M2 SSD mi değiştirdiler.
Yanlış etiket kusura bakmayın

Hocam rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın gittiğiniz tamircinin adı neydi

Yanlış etiket kusura bakmayın
Dostum bilgisayarcının adını hatırlamıyorum mahalle bilgisayarcısıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…