EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime bilgisayar aldım MUX Switch var mı nasıl öğrenebilirim? Dosya Ekleri NVIDIA_Share_ZXuADygKT9.png 694,5 KB · Görüntüleme: 174
Çözüm Artoria Pendragon 15 Haziran 2022 EfecanS dedi: Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime bilgisayar aldım MUX Switch var mı nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu modelde MUX yok.
EfecanS dedi: Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime bilgisayar aldım MUX Switch var mı nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu modelde MUX yok.
KS KS EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #11 İkimizde de OptiFine vardı ayarlar konusunda sadece görüş mesafesini biliyorum ben 20 de oynarken o 24'te oynuyordu. Artı 0 Eksi
İkimizde de OptiFine vardı ayarlar konusunda sadece görüş mesafesini biliyorum ben 20 de oynarken o 24'te oynuyordu.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.196 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #12 EfecanS dedi: İkimizde de OptiFine vardı ayarlar konusunda sadece görüş mesafesini biliyorum ben 20 de oynarken o 24'te oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle arkadaşında tüm animasyonlar kapalıdır. Artı 0 Eksi
EfecanS dedi: İkimizde de OptiFine vardı ayarlar konusunda sadece görüş mesafesini biliyorum ben 20 de oynarken o 24'te oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle arkadaşında tüm animasyonlar kapalıdır.
KS KS EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #13 Bütün animasyonları kapattım ya da en düşüğe aldım ama hala 130 FPS alıyorum ama ayarlardan FPS kısıtlayıcı sınırsızda neden böyle yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Bütün animasyonları kapattım ya da en düşüğe aldım ama hala 130 FPS alıyorum ama ayarlardan FPS kısıtlayıcı sınırsızda neden böyle yapıyor olabilir.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2022 #14 Minecraft'ın kendisi optimizasyon özürlüsü. Öyle 300 FPS beklemeyin. Bu arada RTX serilerinde watt farkı da var. Aynı ekran kartı olsa bile watt düşükse performans farkı olur. Artı 0 Eksi
Minecraft'ın kendisi optimizasyon özürlüsü. Öyle 300 FPS beklemeyin. Bu arada RTX serilerinde watt farkı da var. Aynı ekran kartı olsa bile watt düşükse performans farkı olur.