Lenovo K5 batarya çabuk bitme sorunu

redline1

Hectopat
Daha fazla  
Ekran parlaklığı en kısık ayarda ve mobil veri kullanımında 1 günü zor çıkartıyor. 2750 mah olmasına rağmen bataryası kötü geldi bana. Kullanan arkadaşlar batarya sorunu yaşayan var mı?

Ayarlardan arka plan uygulama yönetimine girip yüklediğiniz uygulamalardan arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları seçin. Ben sadece 2 uygulamaya izin verdim, biri Whatsapp öbürü de Screen Dimmer isimli parlaklık azaltıcı uygulama. Tavsiyem bununla birlikte kullanmadığınız Google uygulamalarını devre dışı bırakın, ben bu şekilde iki gün şarj etmeden kullanıyorum. Bir de arada telefonu 2G moduna alın 4G şebekesine göre daha az güç tüketir ve bataryanız uzun dayanır.

Ekran parlaklığı en kısık ayarda ve mobil veri kullanımında 1 günü zor çıkartıyor. 2750 mah olmasına rağmen bataryası kötü geldi bana. Kullanan arkadaşlar batarya sorunu yaşayan var mı?
bende de aynı sorun var telefonla biraz oynayıp sonra kenara bıraktığımda lıkır lıkır iniyor resmen şarj kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…