Custom ROM Lenovo K6 Note (K53A48) için Custom ROM önerisi

Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, geçen ay çekmecede bulduğum bu telefonu bir türlü çalıştıramadığım için bir konu açmıştım (bkz.). Çözüm olarak da yeni batarya al düzelir demişlerdi, ben ise 2 gün önce yeni bataryayı sipariş ettim.
Yeni batarya geldiğinde ise telefonu çalıştırıp biraz Custom ROM hakkında denemeler yapmak istiyorum, ancak hiçbir şey bilmiyorum bunlarla ilgili. Şu anda stok olarak Android 6.0 varmış, forumda bu telefona Android 8.0 ROM'u attıklarını gördüm.
Eğer telefon brick duruma gelirse de tek kaybım bataryaya verdiğim yaklaşık 300 TL olacak, yani büyük bir kaybım olmayacak
Amacım deneyerek öğrenmek, en iyi bu şekilde öğrenildiğini düşünüyorum
Sizden de öneri almak istiyorum, sizce neler yapılabilir bu telefonla?

Son düzenleme:
Brick çözülmeyecek bir durum değil birkaç yazılım ile Xiaomi telefonumu brickden kurtardım.

Brick çözülmeyecek bir durum değil birkaç yazılım ile Xiaomi telefonumu brickden kurtardım.
Asıl önemli konu orası değil, eğer brick olursa bakarız çaresine

Hocam dert etmeyin öğrene öğrene yaparsınız asıl sorun bence sorun pil olmayabilirç.
Diğer bahsettiğim konudaki soruna başka yerlerde de baktım genelde batarya sorunları demişler.
Cihazı da uzun süre kullanmadım, bence de sorun bataryada gibi duruyor. Yeni batarya gelsin deneyeceğim, siparişi verdim bile 2 gün önceden

@Umut Nas @Memati Baş real @Itechin.g @363652 @Kullanıcı311 @Esdeath.xyz @Polorchen hocalarım kusura bakmayın konuya cevap gelmeyince diğer konularda gördüğüm bilen birilerini etiketleyeyim dedim

Son düzenleme:

Anladim hocam hayirli isler o zaman önerebileceğim 2 ROM var ki büyük ihtimal biliyorsunuzdur crDroid ve LineageOS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…