Lenovo L24I-10 alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Videographer
Öncelikle merhaba, şu anda kullanıdığım monitör kalitesiz bir monitör ve bu yüzden kendime yeni bir monitör almak üzere arıştırmaya başladım ancak bütçem kısıtlı olduğu için yakınlarımda bulunan 2. el monitörlere yöneldim ve iki adet buldum. Sizden ricam bu monitörlere bakıp hangisi daha iyidir? Yorumlayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo olan monitör 60hz, ips 4ms tepki süresi var. Ama samsung olan modeli bilmiyorum.

Ah buldum galiba. Şu linkte monitörün özellikleri var. 5ms tepki süresi, 75hz yenileme hızı ve ips panelmiş.

Lenovo olan monitör 60Hz, IPS 4ms tepki süresi var. Ama Samsung olan modeli bilmiyorum.

Ah buldum galiba. Şu linkte monitörün özellikleri var. 5ms tepki süresi, 75Hz yenileme hızı ve IPS panelmiş.

Araştırdığıma göre Lenovo FreeSync desteklemiyor ancak Samsung destekliyor fakat Lenovo satan kişi fiyatı 1900 TL'ye kadar indirdi Samsung satan kişi ise 2200 TL'ye indirdi sizce hangisi daha karlı olur?

Araştırdığıma göre Lenovo FreeSync desteklemiyor ancak Samsung destekliyor fakat Lenovo satan kişi fiyatı 1900 TL'ye kadar indirdi Samsung satan kişi ise 2200 TL'ye indirdi sizce hangisi daha karlı olur?
Bilemedim şimdi. Samsung 75hz olması daha cazip gibi ama lenovo olanda 4ms samsung 5ms. Ben olsam samsung olanı alırdım galiba.

Bence ikisi de alınmaz. İkisi de ofis monitörü. Lenovo 14ms tepkimeye sahip. Bu bilinen değeri. Bence daha fazladır.
Samsung'da aynı potada monitör. FreeSync cezbetmesin. Oyuncu monitörü olmayan monitörde Sync olsa ne olur olmasa ne olur?

Habire oyun oynayan biri değilim genellikle Blender, SolidWorks, Premiere Pro kullanıyorum arada ise RDR 2 oynuyorum.

Ha bire oyun oynayan biri değilim genellikle Blender, SolidWorks, Premiere Pro kullanıyorum arada ise RDR 2 oynuyorum.

Günlük işler için kullanacaksan Lenovo'yu o zaman tercih etmelisin. En azından 8 bit renk performansı var. Bir nebze daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı