Lenovo L24I-40 nasıl bir monitör?

sellomenno

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Lenovo L24i-40
Bu fiyatlarda 180Hz modeller sık sık indirime giriyor. Neden bunu tercih ettiniz?

Bu fiyatlarda 180Hz modeller sık sık indirime giriyor. Neden bunu tercih ettiniz?

Asıl sebebi internetten değil bir mağazadan satın alıyor olmak orada bu vardı bende bunu aldım internetten alsaydım kesinlikle daha iyi bir şey alırdım ama bunu aldım sizce kötü bir seçenek mi?

Asıl sebebi internetten değil bir mağazadan satın alıyor olmak orada bu vardı bende bunu aldım internetten alsaydım kesinlikle daha iyi bir şey alırdım ama bunu aldım sizce kötü bir seçenek mi?

Yani mecburi olarak mağazadan aldıysanız bir şey diyemem ama bence 4ms 100Hz monitör alınmaz. Oyun oynamayacaksanız sorun olmaz ama aynı fiyata 1ms 144/180Hz alınabilirdi.

Yani mecburi olarak mağazadan aldıysanız bir şey diyemem ama bence 4ms 100Hz monitör alınmaz. Oyun oynamayacaksanız sorun olmaz ama aynı fiyata 1ms 144/180Hz alınabilirdi.

Kesinlikle haklısın dostum, ama biraz mecbur kaldığım için aldım. İade etmeyi düşünüyorum, ancak ailem bu konuda pek önemsemediği için iade etmeyebilirim.

Ben olsaydım incelemesine bakarak internetten alırdım. Zaten bütçe kısıtlı haliyle iyi bir model bulmak zor. Bu model oldukça giriş seviye bir monitöre benziyor. İncelemesi yok sanırım bu modelin. Mağazalarda zaten 3 kuruşluk ürünü 5 kuruşa satıyor. Bence kötü bir seçim.

Doğru diyorsun fakat ben biraz mecburi olarak mağazadan satın aldım onun dışı kesinlikle daha fiyat performans bir şey tercih ederdim.

75 Hz'lik olanını kullanıyordum 1 sene sonra sattım. Güzel monitördür lakin diğer hocalarımında dediği gibi fiyat biraz uçuk

Doğru diyorsun fakat ben biraz mecburi olarak mağazadan satın aldım onun dışı kesinlikle daha fiyat performans bir şey tercih ederdim.

Hiç yoktan 144Hz ve üstü olsaymış iyi olurdu. Ne kadara aldınız?

Hiç yoktan 144Hz ve üstü olsaymış iyi olurdu. Ne kadara aldınız?

4500 TL’ye aldım, kesinlikle daha iyi bir şey bulabilirdim. Ama şöyle söyleyeyim, satın aldığım yerde bile en ucuz seçeneklerden biri buydu; diğerleri 18-21 inç civarındaydı, öyle düşünün. Keşke imkanım olsaydı da internetten daha iyi bir model alabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…