Lenovo L340 Gaming notebook SSD yanına HDD takmak?

acivil32

Centipat
Yeni aldığım Lenovo L340 Gaming notebook özellikleri:
-i5 9300H.
-8 GB RAM DDR 4 2666(1333) MHz.
-4 GB GTX 1650 VGA.
-256 SSD.
Bunun SSD ve RAM yükseltmesi yapmak istiyorum 256 SSD'nin yanına 500 GB veya 320 GB HDD takmak istiyorum.
RAM içinde tek slot olduğundan 16 GB yükseltmek isityorum.

Hocam bostaki SATA portuna HDD veya SSD takmak icin ozel kablo gerekli.

Ayrica alacaginiz RAM sizinde dediginiz gibi 16GB tek slot olmak zorunda. Cihaz maximum 2400MHz destekliyor. Eski 8GB'lik RAM'i de sokup satarsiniz.
Son olarak da cihazinizin kendi basiniza yapacaginiz bir upgrade sonucunda garantiden cikip cikmayacagini bir sorup ogrenin.

Yeni aldığım Lenovo L340 Gaming notebook özellikleri:
-i5 9300H.
-8 GB RAM DDR 4 2666(1333) MHz.
-4 GB GTX 1650 VGA.
-256 SSD.
Bunun SSD ve RAM yükseltmesi yapmak istiyorum 256 SSD'nin yanına 500 GB veya 320 GB HDD takmak istiyorum.
RAM içinde tek slot olduğundan 16 GB yükseltmek isityorum.
Hocam yapabildiniz mi son durum nedir?
Hocam bostaki SATA portuna HDD veya SSD takmak icin ozel kablo gerekli.

Ayrica alacaginiz RAM sizinde dediginiz gibi 16GB tek slot olmak zorunda. Cihaz maximum 2400MHz destekliyor. Eski 8GB'lik RAM'i de sokup satarsiniz.
Son olarak da cihazinizin kendi basiniza yapacaginiz bir upgrade sonucunda garantiden cikip cikmayacagini bir sorup ogrenin.
Hocam bu kablonun yanında ekstra başka bir şey almaya gerek var mı? hdd için bracket falan

Konu hortlamış sanırım. İnş SSD'yi çıkarıp yerine HDD takmak gibi bir hata yapmamışsınızdır diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı