Lenovo L340 Gaming sistemde internet sorunu

Bilgisayarıma Windows Update tarafından güncelleştirme yapıldı. 1903'ten 1909'a geçtim. Fakat bu güncelleme bana sorun yarattı. Geçmişe baktığımda kurulumda gayet sorun yok ama ben bazı sorunlarla karşılaşıyordum.
1. Bilgisayarı ilk açtığımda bildirim çubuğuna ilk tıkladığımda 1-2 saniye daha geç açılıyordu.
2. 3. ve daha sonraki tıklamalarda sorunsuz anında giriyordu (tabii bu benim için sorun değildi ama olmaması gerek).
2. Bilgisayar artık sık sık internete bağlanamıyor, bağlı olduğu halde internet yok, güvenli yazıyordu.
Zaten beni sıfırlamaya sürükleyen 2. sorun oldu. Normalde bilgisayarı sıfırlamayacaktım. Aldığım yere gittim. Format attıralım mı garantiye bir şey olur mu? Diye sorduğumda bilgisayarcıya gitmeyin, kendiniz normal sıfırlayın dediler. Ben de bilgisayarda daha önce başka bir sorundan dolayı servis tarafından ekran kartı ve BIOS güncelleştirmesi yapıldığını bu yüzden sıfırlamadığımı söyledim (hemen daha önceki sorunu da söyleyeyim 10 günde bir oluyordu, bilgisayardan video izlediğimde ekran 2-3 saniyeliğine siyah olup tekrar eski haline geri dönüyordu. Servis de ekran ve BIOS güncellemeleri yaptı sorun kalkmıştı). Sıfırlarsan bir şey olmaz dediler. Ben de sıfırladım. Kurulumdan sonra bilgisayarı konrol edeyim dedim. Tamam artık bu sefer sorunlar gitti dedim. Artık bildirim çubuğu düzelmişti. İnternete bağlanıyordu. Windows Update'i güncelleştirmelerini duraklatıp bilgisayarı kapatayım derken bu sefer yeni bir sorun karşıma çıktı. Görev çubuğundaki pil simgesine tıkladığımda pil yüzdesini göstermemeye başlamıştı. Şimdiye kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Nasıl bir sıfırlamayla böyle tuhaf bir sorun olabilir dedim ve bu siteye sorunumu bu akşam yazıyorum. Ne yapmalıyım sizce? Garantiye mi direkt yollayayım? Bir daha servisi aramak istemiyorum. Çünkü onlara ulaşana kadar kırk dereden su getirdim. Bilgisayarcıya götürüp temiz bir format mı atsın? Bu konu hakkında bir bilginiz varsa ne olur cevap verin. Lise son öğrencisiyim. Derslerim var ve bilgisayarla fazla uğraşmak istemiyorum. Aldığımdan beri bana sorun çıkardı. Daha alalı anca 10 ay oldu. Bu konuda çok mağdurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı