yürüyen gemi Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 Classic oynamak için.
Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 Classic oynamak için.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 3 Ağustos 2024 #2 Dediğin oyunları oynatır lakin bu fiyata çok daha iyileri bulunabilir gibi.
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 11 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 yürüyen gemi dedi: Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 Classic oynamak için. Genişletmek için tıkla... Bir sanal arkadaşım kullanıyordu, MTA da donuyor diyordu ama bu fiyata başka çaren yok gibi.
yürüyen gemi dedi: Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 Classic oynamak için. Genişletmek için tıkla... Bir sanal arkadaşım kullanıyordu, MTA da donuyor diyordu ama bu fiyata başka çaren yok gibi.
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #4 yürüyen gemi dedi: Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 classic oynamak için. Genişletmek için tıkla... Paranızı biriktirin hocam 5-10k arasındaki bilgisayarları almak sadece boşuna israf.
yürüyen gemi dedi: Full i5 7 nesil gt 940mx 256 ssd 1920 hdekran harman kadron ses sistem 5.800 TL'ye bu laptop alınır mı? GTA 5, Zula, Mafia 2 classic oynamak için. Genişletmek için tıkla... Paranızı biriktirin hocam 5-10k arasındaki bilgisayarları almak sadece boşuna israf.
yürüyen gemi Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Yamete Kudasai dedi: Dediğin oyunları oynatır lakin bu fiyata çok daha iyileri bulunabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa. Whion dedi: Paranızı biriktirin hocam 5-10k arasındaki bilgisayarları almak sadece boşuna israf. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce. Devren dedi: Bir sanal arkadaşım kullanıyordu, MTA da donuyor diyordu ama bu fiyata başka çaren yok gibi. Genişletmek için tıkla... MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa. ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi Bütçem maksimum 6000 bin Son düzenleme: 3 Ağustos 2024
Yamete Kudasai dedi: Dediğin oyunları oynatır lakin bu fiyata çok daha iyileri bulunabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa. Whion dedi: Paranızı biriktirin hocam 5-10k arasındaki bilgisayarları almak sadece boşuna israf. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce. Devren dedi: Bir sanal arkadaşım kullanıyordu, MTA da donuyor diyordu ama bu fiyata başka çaren yok gibi. Genişletmek için tıkla... MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa. ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi Bütçem maksimum 6000 bin
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 11 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 yürüyen gemi dedi: Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa. Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce. MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa. ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi Bütçem maksimum 6000 bin Genişletmek için tıkla... Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Genişletmek için tıkla... Veya instagramda @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin.
yürüyen gemi dedi: Bana bu fiyata daha güzel bir cihaz bulabilir misiniz zahmet olmazsa ağa evet çok fazla katmış, ve hiç indirim kabul etmiyor düz 5800 diyor illa. Intel Pentium masaüstü PC ile idare ediyorum şimdilik i5 7 nesil görünce bir şey sandım kendimce. MTA da donuyorsa hedefimdeki oyunlarda tam donar o zaman ağa. ve son olarak eklemek istedim bu sistem i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası bunun için bu fiyat fazla değil mi Bütçem maksimum 6000 bin Genişletmek için tıkla... Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Genişletmek için tıkla... Veya instagramda @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin.
yürüyen gemi Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef @rolbilişim sitesin de Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış.
Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef @rolbilişim sitesin de Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor Devren dedi: Çok yazmış harbiden, 6 bine kendin toplasana uzay montaj? Veya Instagram'da @rolbilişim diye sayfa var oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış.
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 11 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 yürüyen gemi dedi: Maalesef @rolbilişim sitesin de Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış. Genişletmek için tıkla... İstersen sana bilgisayar toplarım hocam.
yürüyen gemi dedi: Maalesef @rolbilişim sitesin de Taşınma Ve Nakliyeden Kaynaklı Olarak şu anda Satışlarımız Askıdadır En Kısa sürede Sizin ile Beraber Olacağız <3 yazıyor Adana da 6 bine güzel sistem satanlar bulmak çok zor hocam İçine 3 nesil i5 katıp sırf ışıklı kasa olduğu için 5500-7000 biçiyor adam yanına da dandik bir monitör 60 Hz takımmış. Genişletmek için tıkla... İstersen sana bilgisayar toplarım hocam.
yürüyen gemi Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #9 Devren dedi: İstersen sana bilgisayar toplarım hocam. Genişletmek için tıkla... Olur reis biraz daha attırayım 6500 bin civarında bana güzel bir sistem topla ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Devren dedi: İstersen sana bilgisayar toplarım hocam. Genişletmek için tıkla... Olur reis biraz daha attırayım 6500 bin civarında bana güzel bir sistem topla ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 11 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 yürüyen gemi dedi: Olur reis biraz daha attırayım 6500 bin civarında bana güzel bir sistem topla ilgilendiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...saustu-acil-satilik-masaustu-1152947144/detay bunu alıp yanına da 1000 liralık bi ekran kartı alabilirsin veya biraz daha biriktir rx480 alabilirsin.
yürüyen gemi dedi: Olur reis biraz daha attırayım 6500 bin civarında bana güzel bir sistem topla ilgilendiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...saustu-acil-satilik-masaustu-1152947144/detay bunu alıp yanına da 1000 liralık bi ekran kartı alabilirsin veya biraz daha biriktir rx480 alabilirsin.