Lenovo laptop Boot failed

ddvorah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım Lenovo ve sürekli geç açılıyordu, cable connection hatası veriyordu. Ben de forumda okuduğum kadarıyla BIOS'a gidip Boot to LAN gibi bir şeyi disable yaptım ve çözdüm sandım aklım sıra. Şimdi ise hiç açılmıyor, mavi bir hata veriyor. Boot failed gibi şeyler yazıyor. Artık BIOS ekranına da gidemiyorum. Direkt o hata çıktığı için. Ne yapacağım bilmiyorum, bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    221,7 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    309,8 KB · Görüntüleme: 46
Siz yine de açabiliyorsanız içini açıp bir bakın. Nadir de olsa bazı cihazlar ek bir kablo ile disk bağlantısı yapıyor. Kablo yerinden çıkmış olmasın.
Kablodan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü hata boot to LAN olan kısmı disable diye ayarlayınca çıkmaya başladı. Babam BIOS açılsa çözeriz dedi ama o ekrana da gidemiyoruz, sorun o. Teşekkür ederim tekrardan.

Kablodan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü hata Boot to LAN olan kısmı disable diye ayarlayınca çıkmaya başladı. Babam BIOS açılsa çözeriz dedi ama o ekrana da gidemiyoruz, sorun o. Teşekkür ederim tekrardan.

USB'ye Ubuntu/W10 gibi bir OS atın ve ondan Boot edin. Bakalım disk gözükücek mi? Benimkinde de böyle bir hata olmuştu USB'den Ubuntu yükledim geçti. BIOS için fn+f2'nin olçması lazım Lenovo için.

USB'ye Ubuntu/W10 gibi bir OS atın ve ondan Boot edin. Bakalım disk gözükücek mi? Benimkinde de böyle bir hata olmuştu USB'den Ubuntu yükledim geçti. BIOS için fn+f2'nin olçması lazım Lenovo için.

Bilgisayar şimdilik açıldı, neden bilmiyorum. Eğer hata tekrarlanırsa dediklerinizi uygulayacağım. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

Disk sağlığına bakın hemen HD Tune ile:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı